€ 24,95 € 30,19 Inc.
9 Beschikbaar
Sediso SIGMA standalone display beveiliging. Geen gestolen smartphones meer in uw winkel meer dankzij de beveiliging van Security Display Solutions. Beveilig uw smartphones en voorkom … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Sediso SIGMA standalone display beveiliging. Geen gestolen smartphones meer in uw winkel meer dankzij de beveiliging van Security Display Solutions. Beveilig uw smartphones en voorkom winkeldiefstal. U kunt met vertrouwen uw klanten alle producten uit laten proberen.

  • Beveiligen en opladen van mobiele telefoons
  • De kabel loopt aan de buitenzijde van de display
  • Display voorzien van 110 db alarm volume
  • Display heeft een oplaadbare batterij
  • Bediening via afstandsbediening
  • Eenvoudige installatie
  • Bevestiging aan ondergrond mogelijk d.m.v. schroeven
ZOALNG DE VOORRAAD STREKT: OP=OP

Beveiliging voor mobiele telefoons

U wilt u klanten de producten laten uitproberen omdat u weet dat dit tot meer aankopen leidt. Maar hoe zorgt u ervoor dat de producten niet ontvreemd worden? De vrijstaande Sediso SIGMA display standaard zwart is een complete beveiligingseenheid voor de demonstratie van mobiele telefoons in uw winkel of op een beurs. De display is voorzien van een 110 dB alarm en een laadfunctie via de houder, onafhankelijk of het alarm is geactiveerd. Geen gestolen producten meer. Beveilig uw demonstratie producten vandaag nog voor zorgeloze verkoop.

Alarm functie

Het alarm gaat af zodra een van de volgende situaties zich voordoet:

- de mobiele telefoon wordt losgetrokken van de houder

- het gedraaide snoer wordt uit de standaard getrokken

- de gehele standaard wordt van de tafel gehaald

Draadloze bediening

De display wordt geactiveerd door middel van een afstandsbediening. U kunt de eenvoudige aan/uit afstandsbediening gebruiken of een programmeerbare afstandsbediening met codes om individuele displays aan en uit te zetten.

Eenvoudige installatie

De Sigma display voor mobiele telefoons is eenvoudig te installeren. De onderzijde van de display is voorzien van 3M dubbelzijdige tape. Deze is ook los verkrijgbaar dus u kunt de display altijd weer eenvoudig op andere plekken monteren. De houder van de smartphone is ook voorzien van vervangbare dubbelzijdige tape. 

Het is mogelijk de kabel voor het opladen via de onderzijde van de display te bevestigen via een gat in de tafel. Indien een gat in de ondergrond niet wenselijk of mogelijk is kan de kabel ook via de buitenzijde lopen.

Extra beveiliging

Naast bevestiging met dubbelzijdige tape is de SIGMA met behulp van een M4 schroef of bout muurvast aan de ondergrond te bevestiging (niet meegeleverd). De laadkabel kan rechtstreeks door een gat in de ondergrond naar de USB lader lopen.

Tevens is het mogelijk een metalen beugel aan houder van de display te bevestigen voor extra mechanische beveiliging van de smartphone tegen diefstal.

Laadfunctie smartphone en accu display

De mobiele telefoon wordt opgeladen via een micro USB aansluiting in de houder. Uiteraard leveren wij de juiste korte kabels hiervoor. Wordt deze kabel losgetrokken dan gaat het alarm af. De display zelf is voorzien van een oplaadbare batterij. Deze wordt geladen via een meegeleverde adapter. Deze kan permanent verbonden blijven of u kunt de display zonder laadkabel minimaal 1 maand gebruiken.

In de doos

- Sediso SIGMA display zwart met vast USB snoer en voorzien van dubbelzijdige tape

- USB lader voor in het stopcontact

- Gedraaide kabel van display naar houder

Optioneel verkrijgbaar

- afstandsbediening (noodzakelijk)

- laadsnoer van houder naar mobiele telefoon voor laden (afhankelijk van type mobiele telefoon)

- extra dubbelzijdige tape voor voet display en telefoon houder

- metalen beugel voor extra mechanische beveiliging van de smartphone aan de display

ZOALNG DE VOORRAAD STREKT: NOG 10 STUKS
ArtikelcodeBSI411B
ProducttypeSecurity products
Categorieën Outlet, Sediso smartphone beveiliging
Prijs (excl. BTW)€ 24,95
Prijs (incl. BTW)€ 30,19
BTW hoog (21%)€ 5,24
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten