Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 6,95 Excl. BTW € 8,41 Incl. BTW

Sediso Spider Tag doos beveiliging 60 cm zwart

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 6,95 Excl. BTW € 8,41 Incl. BTW
  • Koop 50 voor € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW) elk
  • Koop 100 voor € 4,95 (€ 5,99 incl. BTW) elk
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Sediso Spider Tag doos beveiliging zwart is een snelle en goedkope manier om dure producten in dozen te beveiligen tegen diefstal. De Spider Tag doos beveiliging zwart heeft een kabellengte van 60 cm. Zodra de tag om de doos zit wordt de knop ingedrukt. Nu kan de kabel strakker om de doos heen getrokken worden zodat de spidertag er vast omheen zit. Wordt nu de Spider Tag verwijdert door de kabel door te knippen dan gaat het 90 dB alarm af.

Naast een eigen alarm is de Spider Tag ook voorzien van 8,2 MHz en 58 KHz frequenties voor EAS.

Door gebruik te maken van de Sediso Super ontgrendelaar kan de knop ontgrendeld worden en de Spider tag opnieuw ingesteld of gebruikt worden. De Spider Tag wordt gevoed door een CR2032 knoopcel en kan vervangen worden.

Zodra het alarm geactiveerd is knippert een rood LED lampje aan de bovenzijde om de 20 seconden. De dikte van het bovenste deel is 3,5 cm en van het onderste deel 1 cm. De diameter is 5 cm.

Verkrijgbaar vanaf 10 stuks (minimale hoeveelheid). Heeft u minder nodig neemt u dan contact op; mogelijk is er voorraad. Het is mogelijk een sample te ontvangen.
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer B8820D
Prijs incl.BTW € 8,41
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Min.bestelhoeveelheid 10
Diameter 5,2 cm
Kleur Zwart