€ 24,95 € 30,19 Inc.
9 Beschikbaar
De Tab display heeft als voordeel dat de houder met tablet zowel in de lengte als in de breedte teruggeplaatst kan worden. De houder is … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Tab display heeft als voordeel dat de houder met tablet zowel in de lengte als in de breedte teruggeplaatst kan worden. De houder is voorzien van een sterke magneet zodat de tablet stevig op zijn plaats blijft zitten. Geen gestolen tablets meer in uw winkel dankzij de beveiliging van Security Display Solutions. Beveilig uw tablet en voorkom winkeldiefstal. U kunt met vertrouwen uw klanten alle producten uit laten proberen.

LAATSTE VOORRAAD: OP=OP

Eigenschappen

 • Beveiligen en opladen van alle tablets
 • De kabel loopt aan de buitenzijde van het display
 • Display voorzien van 110 db alarm volume
 • Display heeft een oplaadbare batterij
 • Oplaadkabel is voorzien van alarm
 • Bediening via afstandsbediening
 • Eenvoudige installatie

Beveiliging voor mobiele telefoons

U wilt uw klanten de producten laten uitproberen omdat u weet dat dit tot meer aankopen leidt. Maar hoe zorgt u ervoor dat de producten niet ontvreemd worden? De vrijstaande Sediso Tab display is een complete beveiligings eenheid voor de demonstratie van tablets of soortgelijke producten in uw winkel of op een beurs. De display is voorzien van een 110 dB alarm en een laadfunctie via de houder. Geen gestolen producten meer. Beveilig uw demonstratie producten vandaag nog voor zorgeloze verkoop.

Bij de Tab display is de basis voorzien van een USB kabel van 1,20 meter voor het opladen. De gedraaide kabel van het display naar de houder loopt via de buitenzijde. 

Alarm functie

Het alarm gaat af zodra een van de volgende situaties zich voordoet:

 • de tablet wordt losgetrokken van de houder
 • het laadsnoer wordt uit de tablet of houder getrokken
 • het gedraaide snoer wordt uit het display getrokken
 • het gehele display wordt van de tafel getrokken

Draadloze bediening

Het display wordt geactiveerd door middel van een afstandsbediening. U kunt de eenvoudige aan/uit afstandsbediening gebruiken of een programmeerbare afstandsbediening met codes om individuele units aan te zetten. 

Eenvoudige installatie

De Tab display voor tablets is eenvoudig te installeren. De onderzijde van de display is voorzien van 3M dubbelzijdige tape. Deze is ook los verkrijgbaar dus u kunt het display altijd weer eenvoudig op andere plekken monteren. De houder voor de tablet is ook voorzien van dubbelzijdige tape. Het is mogelijk de kabel voor het opladen via de onderzijde van de display te bevestigen via een gat in de tafel. Indien een gat in de ondergrond niet wenselijk of mogelijk is, kan de kabel ook via de buitenzijde lopen.

Laadfunctie smartphone en accu display

De tablet en de accu in het display worden opgeladen via een micro USB aansluiting in de houder. Uiteraard leveren wij de juiste korte kabels hiervoor. Wordt deze kabel losgetrokken dan gaat het alarm af. Indien de tablet opgeladen moet worden dient de display uiteraard met een stroombron verbonden te worden.

Ook zonder stroom alarm

De display zelf is voorzien van een oplaadbare batterij. Deze wordt geladen via een meegeleverde adapter. Deze kan permanent verbonden blijven of u kunt het alarm van het display zonder laadkabel minimaal 2 maanden gebruiken. 

Optioneel verkrijgbaar

 • afstandsbediening met of zonder codering (noodzakelijk)
 • extra dubbelzijdige tape voor voet display en tablethouder
 • kort laadsnoer voor tablet (afhankelijk van type tablet)
 • USB verlengkabel indien het stopcontact niet in de buurt van het display zit (1,00 meter USB kabel zit vast aan de display)
ArtikelcodeBS2531B
ProducttypeSecurity products
Categorieën Outlet, Sediso tablet beveiliging
Prijs (excl. BTW)€ 24,95
Prijs (incl. BTW)€ 30,19
BTW hoog (21%)€ 5,24
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten