€ 59,95 € 72,54 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
De sCharge USB wandcontactdoos met ingebouwde USB lader kan gebruikt worden op plaatsen waar er risico bestaat op diefstal van de laadkabel. De wandcontactdoos kan … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De sCharge USB wandcontactdoos met ingebouwde USB lader kan gebruikt worden op plaatsen waar er risico bestaat op diefstal van de laadkabel. De wandcontactdoos kan volledig vlak op de wand gemonteerd worden en past in een standaard inbouwdoos. De kabel kan zodanig gemonteerd worden dat deze niet eenvoudig verwijderd kan worden. De capaciteit van de USB lader is 2,4 A / 12W en geschikt voor iedere tablet. De USB poort is geschikt om gebruik te maken van diverse kabels met een USB aansluiting zoals Lightning, Micro USB en Micro USB type C. 

Naat de beveiliging van de kabel is deze wandcontactdoos ook ideaal om de laadkabel van een tablet, dat gebruikt wordt als bedieningspaneel of gebouwenautomatisering, uit het zicht weg te werken. U gebruikt dan een extra korte kabel en monteert de wandcontactdoos achter de tablet.

De sCharge beveiligde USB wandcontactdoos voor kabels is de eerste USB-charger die speciaal ontwikkeld is voor volledig vlakke inbouw, bijvoorbeeld in de muur. Het is vandaag de dag heel gebruikelijk om een iPad of ander type tablet te gebruiken als bedieningspaneel voor huis- en gebouwenautomatisering, muziek of bijvoorbeeld als fotolijstje. De iPad of tablet wordt in dit geval vaak opgehangen aan de wand. Maar hoe wordt de tablet dan van stroom voorzien? De meegeleverde USB lader met stekker-aansluiting, is natuurlijk niet geschikt voor inbouw. Wordt de USB lader in een stopcontact gestoken, dan hangt de USB-kabel onhandig in het zicht.

De sCharge beveiligde USB wandcontactdoos wordt volledig vlak ingebouwd in een standaard elektrische installatie doos. Met behulp van een extra korte laadkabel (als accessoire leverbaar) tussen tablet en sCharge beveiligde USB wandcontactdoos kan een tablet samen met een wandhouder volledig vlak op de muur gemonteerd worden, waarbij zowel de kabel als de oplader volledig uit het zicht zijn. Volledig vlakke inbouw betekent ook echt dat 100% vlakke montage mogelijk is.

De USB-uitgang is bij de sCharge beveiligde USB wandcontactdoos zo geconstrueerd dat de USB connector niet uitsteekt. Het ingenieuze concept achter de sCharge beveiligde USB wandcontactdoos nodigt uit tot creative oplossingen, overal waar opgeladen moet worden, maar waar de USB charger een vaste plek moet hebben, of diefstalpreventie van charger en/of oplaadkabel belangrijk is.

Zo kan de sCharge beveiligde USB wandcontactdoos bijvoorbeeld ook achter standaard, in de markt verkrijgbare, blinde afdekramen gemonteerd worden, voor integratie in bestaand schakelmateriaal. De sCharge beveiligde USB wandcontactdoos biedt de perfecte balans tussen een oplader met een vaste, niet verwijderbare kabel en een reguliere oplader waar de kabel gemakkelijk verwijderd kan worden.

Door de slimme constructie van de USB Poort kan de USB kabel, na montage, niet 1-2-3 verwijderd worden. Tegelijkertijd biedt de sCharge beveiligde USB wandcontactdoos de flexibiliteit om met een grote diversiteit aan USB randapparatuur gecombineerd te worden: van USB-A naar Lightning, Micro-USB, Mini-USB, maar ook naar USB-C is mogelijk met de juiste (als accessoire leverbare) USB laadkabel. 

Artikelcodes24
ProducttypeDefault
Categorieën Accessoires vloerstandaard, Accessoires tafelstandaard, Accessoires wandhouders, Laadkabels, Universele productbeveiliging
Prijs (excl. btw)€ 59,95
Prijs (incl. btw)€ 72,54
BTW hoog (21%)€ 12,59
Merk Sediso
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten