€ 129,00 € 156,09 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Sediso monitor maatwerk voorzetschermen beschermen uw 17 tot 19 inch monitor tegen beschadigingen door mechanische druk van buitenaf zoals stoten, krassen en voorwerpen die gegooid … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Sediso monitor maatwerk voorzetschermen beschermen uw 17 tot 19 inch monitor tegen beschadigingen door mechanische druk van buitenaf zoals stoten, krassen en voorwerpen die gegooid worden. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen vette vingers en stof. Het voorzetscherm is gemaakt van 3mm XT acrylaat en is vrijwel onbreekbaar. U geeft door welk merk en type monitor.

Ideaal voor gebruik in (penitentiaire) inrichtingen, (sport)scholen, ziekenhuizen, overheidsinstanties, hotels, fabrieken en openbare plekken maar ook voor gebruik thuis in gezinnen met kinderen, huisdieren of bezitters van bijvoorbeeld een Wii console.

De levendigheid en scherpte van het beeld blijven bewaard. Schoonmaken doet u alleen met de meegeleverde anti-statische doek om krassen te voorkomen.

Naast het reguliere voorzetscherm gemaakt van XT acrylaat is het optioneel mogelijk te kiezen voor XT Optical Grade materiaal. Dit is minder gevoelig voor krassen. De beste keuze indien u er zeker van bent dat er voorwerpen tegen de TV gegooid gaan worden. De kans dat er sporen op het scherm achterblijven is zodoende veel kleiner. We kunnen ook onbreekbare schermen van polycarbonaat leveren voor de meest extreme omstandigheden. Neem hiervoor contact met ons op voor een offerte.

Het voorzetscherm is eenvoudig zelf binnen enkele minuten te installeren. Het scherm wordt op de bovenrand van de monitor gehangen en met banden via de achterzijde extra stevig vastgezet. Het scherm is eenvoudig weer te verwijderen zonder dat dit sporen achterlaat. 

Geeft u de exacte hoogte en breedte van het scherm door voor het deel dat u beschermt wilt hebben. Let er bijvoorbeeld op of er (aan/uit) knopjes aan de voorzijde van het scherm zitten. Het is wellicht handig om deze vrij te laten. Let op: de schermen worden op maat gemaakt en kunnen niet retour gestuurd worden.

LET OP: Niet geschikt voor OLED TV's zonder rand.

ArtikelcodeSDS-VZS-MON
ProducttypeScreen protector
Categorieën Monitor en TV, Schermbeveiliging
Prijs (excl. btw)€ 129,00
Prijs (incl. btw)€ 156,09
BTW hoog (21%)€ 27,09
Gewicht (kg) 1,0
Merk Sediso
Aanbevolen producten