€ 289,00 € 349,69 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
De sDock FIX van Smart Things is een afsluitbare wandhouder voor de iPad Pro 12,9 (Gen.3-6). Waar deze wandhouder zich in onderscheidt is dat deze … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De sDock FIX van Smart Things is een afsluitbare wandhouder voor de iPad Pro 12,9 (Gen.3-6). Waar deze wandhouder zich in onderscheidt is dat deze zeer vlak is en slechts 12mm van de wand komt. Alleen geschikt voor in de wand ingebouwde stroomdoorvoer.

Deze wandhouder kan gebruikt worden om een Pro 12,9 (Gen.3-6) permanent mee te beveiligen. Zie de video hoe de iPad van stroom te voorzien door middel van de sCharge inbouw lader, in een contactdoos achter de wandhouder. 

Verkrijgbaar in zwart of zilver. 

EENVOUDIG TE PLAATSEN EN LADEN

De sDock FIX wandhouder van Smart Things is ontworpen om de iPad Pro 12,9 (Gen.3-6) te beveiligen en zeer vlak tegen de wand te bevestigen.

De iPad Pro 12,9 (Gen.3-6) zijn gemakkelijk te plaatsen in de FIX. De bevestiging is permanent en niet bedoeld om de iPad regelmatig uit de houder te nemen. Hiervoor is de sDock een betere oplossing.

VEILIG EN AFSLUITBAAR

De sDock FIX iPad Pro 12,9 (Gen.3-6) kan met een sleutel afgesloten worden. Zodoende zit de iPad vast in de wandhouder. Het slot wordt geleverd met 2 sleutels. 

BEDRADING

Voor blinde montage in de wand is de sCharge ontwikkeld; een USB lader die in een standaard electriciteitsdoosje past en achter de sDock FIX geplaatst wordt.

PORTRAIT OF LANDSCAPE

De sDock FIX kan in landscape of portrait gemonteerd worden aan de wand en is verkrijgbaar in de kleur zilver of zwart.

IN DE DOOS

  • sDock FIX iPad Pro 12,9 (Gen.3-6)
  • Slot met 2 sleutels
  • 4 zelfklevende kussentjes
  • Matte folie voor glasmontage
  • Handleiding
Artikelcodes34
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 12-13 inch, Wandhouder vergaderruimte, iPad Pro 12,9 wandhouders, Smart Things
Prijs (excl. btw)€ 289,00
Prijs (incl. btw)€ 349,69
BTW hoog (21%)€ 60,69
Merk Smart Things
Min. bestelh. 1