€ 1.625,00 € 1.966,25 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De TabCabby 16H Compact heeft vaste planken en is alleen in het blauw verkrijgbaar. De 16H heeft uitschuifbare lades en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De TabCabby 16H Compact heeft vaste planken en is alleen in het blauw verkrijgbaar. De 16H heeft uitschuifbare lades en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Belangrijkste punten van de TabCabby 16H Compact voor tablets:

 • Geschikt voor 16 tablets met of zonder hoes.
 • Horizontale ligging van de tablets.
 • Ook als Charge&Sync uitvoering beschikbaar.
 • Voorzien van vaste planken
 • Voorzien van een intelligent energie management systeem.
 • Afgesloten separate vakken voor het opbergen van de USB laders.
 • Passieve ventilatiesysteem gaat oververhitting tegen.
 • Voorzien van handige grepen.
 • Hoeken voorzien van schok absorberende bumpers.
 • Grote stabiele wielen met slot functie.
 • 2 punts sluitmechanisme voor veilige opslag.
 • Innovatief kabel management systeem.
 • Geen uitstekende delen en sleutelslot aan bovenzijde.

DOORDACHT DESIGN

De TabCabby 16H Compact is geschikt voor het veilig opslaan en laden van 16 tablets met of zonder beschermhoes. Het frame is gemaakt van gelast staal. De beschikbare ruimte per tablet is B217 x D344 x H40 mm. De kar zelf is B620 x D437 x H1030 mm. De deurhendels zijn geïntegreerd en er zijn geen uitstekende delen.

De grote handels aan de bovenzijde maken het eenvoudig de kar te verplaatsen. Bumpers op de hoeken van de kar zorgen voor schokabsorptie. De grote en extra sterke gelaagde wielen zorgen voor geluidloos transport en maximaal trillingsvrij transport.

De handgrepen, deurhendels en ventilatieroosters zijn alleen verkrijgbaar in blauw.

EFFICIËNT LADEN

De TabCabby 16H Compact is voorzien van een intelligent laadsysteem. Dit zorgt ervoor dat de stroom uitgeschakeld wordt zodra alle apparaten geladen zijn. Daarnaast schakelt het systeem zichzelf uit in geval van oververhitting. Ook worden de apparaten gefaseerd geladen, met enkele seconden pauze, zodat er geen overbelasting van het stroomnetwerk optreedt. Er zit een timer op waarmee zelf een laadprogramma ingesteld kan worden. De stekker aan de buitenzijde is voorzien van een "struikelvrije" aansluiting.

De kast is zo ontworpen dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van passieve ventilatie. Dit wil zeggen dat er geen extra ventilatoren in de kast zitten zodat het laden snel en geruisloos plaats kan vinden.

Optioneel is de TabCabby 16H Compact als Charge & Sync variant beschikbaar. De USB poorten zijn dan reeds beschikbaar en de tablets kunnen ook gesynchroniseerd worden via de ingebouwde USB Sync en Charge unit.

KABELMANAGEMENT

De USB laders van de tablets worden opgeslagen in de aparte ruimtes aan de zijkanten van de TabCabby 16H Compact. De zijkanten zijn te openen via een verborgen handel in de kast zelf.

Via deze ruimte is het mogelijk de kabels netjes te organiseren zodat de aansluiting dicht bij de tablet zit en er geen overbodige kabel zichtbaar is. 

VEILIG EN COMPLEET

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging met de TabCabby 16H Compact. Het sleutelslot zit aan de bovenzijde van de kar zodat de kans op het afbreken van de sleutel minimaal is. De deuren worden op twee punten vergerendeld. De kar wordt compleet geleverd dus er kan, na het inrichten, direct gebruik van gemaakt worden.

ArtikelcodeTAB16HC
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, LapCabby tabletkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.625,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.966,25
BTW hoog (21%)€ 341,25
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten