Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.595,00 Excl. BTW € 1.929,95 Incl. BTW

TabCabby 32H tablet kar

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.595,00 Excl. BTW € 1.929,95 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De TabCabby 32H is voorzien van uitschuifbare lades waar de tablets horizontaal op liggen. De TabCabby 32H Compact heeft geen uitschuifbare lades en is alleen in het blauw verkrijgbaar..

Belangrijkste punten van de TabCabby 32H voor tablets:

 • Geschikt voor 32 tablets met of zonder hoes.
 • Horizontale ligging van de tablets.
 • Ook als Charge&Sync uitvoering beschikbaar.
 • Voorzien van uitschuifbare laden.
 • Voorzien van een intelligent energie management systeem.
 • Afgesloten separate vakken voor het opbergen van de AC adapters.
 • Passieve ventilatiesysteem gaat oververhitting tegen.
 • Voorzien van handige grepen verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Hoeken voorzien van schok absorberende bumpers.
 • Grote stabiele wielen met slot functie.
 • 2 punts sluitmechanisme voor veilige opslag.
 • Innovatief kabel management systeem.
 • Geen uitstekende delen en sleutelslot aan bovenzijde.
Beschrijving

Details

DOORDACHT DESIGN

De TapCabby 32H is geschikt voor het veilig opslaan en laden van 32 tablets met of zonder beschermhoes. Het frame is gemaakt van gelast staal. Er liggen 2 tablets per iets schuin achterover liggende uitschuifbare plank. De beschikbare ruimte per tablet is B200 x D295 x H30 mm. De kar zelf is B703 x D616 x H1115 mm. De deurhendels zijn geïntegreerd en er zijn geen uitstekende delen.

De grote handels aan de bovenzijde maken het eenvoudig de kar te verplaatsen. Bumpers op de hoeken van de kar zorgen voor schokabsorptie. De grote en extra sterke gelaagde wielen zorgen voor geluidloos transport en maximaal trillingsvrij transport.

De handgrepen, deurhendels en ventilatieroosters zijn in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar; blauw, groen, oranje, paars en donkergrijs.

EFFICIËNT LADEN

De TabCabby 32H is voorzien van een intelligent laadsysteem. Dit zorgt ervoor dat de stroom uitgeschakeld wordt zodra alle apparaten geladen zijn. Daarnaast schakelt het systeem zichzelf uit in geval van oververhitting. Ook worden de apparaten gefaseerd geladen, met enkele seconden pauze, zodat er geen overbelasting van het stroomnetwerk optreedt. Er zit een timer op waarmee zelf een laadprogramma ingesteld kan worden. De stekker aan de buitenzijde is voorzien van een "struikelvrije" aansluiting.

De kast is zo ontworpen dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van passieve ventilatie. Dit wil zeggen dat er geen extra ventilatoren in de kast zitten zodat het laden snel en geruisloos plaats kan vinden.

Optioneel is de TabCabby 32H als Charge & Sync variant beschikbaar. De USB poorten zijn dan reeds beschikbaar en de tablets kunnen ook gesynchroniseerd worden.

KABELMANAGEMENT

De USB laders van de tablets worden opgeslagen in de aparte ruimtes aan de achterzijde van de TabCabby 32H. Het achter compartiment is te openen via een verborgen handel in de kast zelf.

Via deze ruimte is het mogelijk de kabels netjes te organiseren zodat de aansluiting dicht bij de tablet zit en er geen overbodige kabel zichtbaar is. 

VEILIG EN COMPLEET

Tablets zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging met de TabCabby 32H. Het sleutelslot zit aan de bovenzijde van de kar zodat de kans op het afbreken van de sleutel minimaal is. De deuren worden op twee punten vergerendeld. De kar wordt compleet geleverd dus er kan, na het inrichten, direct gebruik van gemaakt worden.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer TAB32HL
Prijs incl.BTW € 1.929,95
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LapCabby
Aantal apparaten 32
Hoogte (cm) 103
Breedte (cm) 84
Diepte (cm) 44
Gewicht Nee
Kleur Meerdere kleuren
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar on-site
Bijzonderheden Uitschuifbare lades en meerdere kleuren verkrijgbaar
Video

Handleiding

Wellicht ook interessant