Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 449,00 Excl. BTW € 543,29 Incl. BTW

Tabdoq vloerstandaard iPad Pro 12,9 (Gen.1,2,3)

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 449,00 Excl. BTW € 543,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Tabdoq vloerstandaard voor de iPad Pro 12,9". Selecteer de optie voor bedrukking en wij nemen na het plaatsen van de order contact met u op.

De vloerstandaard is verkrijgbaar in antraciet of wit. De frontplaat is verkrijgbaar met of zonder uitsparingen voor de Home knop en camera. Door de kleur van de frontplaat en standaard te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De Tabdoq vloerstandaard voor de iPad 12,9 inch is verkrijgbaar in een landscape of portrait versie.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde sleutels. Zodoende zit de iPad Pro 12,9 inch veilig achter slot en grendel.

Beschrijving

Details

Display mogelijkheid

De vloerstandaard Tabdoq is gemaakt voor de iPad Pro 12,9". Aan de voorzijde van deze vloerstandaard is het mogelijk uw logo of commerciële boodschap te drukken. Indien u deze mogelijkheid wenst kiest u hiervoor bij het plaatsen van de order. Wij nemen dan contact met u op.

De vloerstandaard is verkrijgbaar in een landscape of portrait versie.

Verschillende kleuren

De Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro 12,9" is verkrijgbaar in antraciet en wit. De frontplaat, die voorzien kan worden met uitsparingen voor de Home knop en camera, is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door een sleutelslot. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is.

Deluxe versie

De kabel loopt netjes door een kabelgootje aan de achterzijde maar voor een echt luxe uitstraling is het mogelijk een achterplaat mee te bestellen (Deluxe). Op de afbeeldingen is het verschil te zien zonder en met achterplaat.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De Tabdoq wordt geleverd met verlengkabel met contrastekker voor de USB adapter van de iPad. Door te kiezen voor de frontplaat met uitsparingen kunnen de Home knop en camera van de iPad Pro 12,9" gebruikt worden.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer TDVSIP12
Prijs incl.BTW € 543,29
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Tabdoq
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Pro 12,9 (Gen.1+2)
Gewicht 23 kg
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 32 x 29,6 cm
Hoogte 118 cm
Dikte voet NVT
Cassette NVT
Kijkhoek 55 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Kleur Meerdere kleuren

Wellicht ook interessant