Winkelmand

€ 129,00 € 156,09 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
De Tabdoq tafelstandaard voor de iPad 10,2 en Air 10,5 inch kan als POS gebruikt worden of als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen. in winkels of … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Tabdoq tafelstandaard voor de iPad 10,2 en Air 10,5 inch kan als POS gebruikt worden of als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen. in winkels of op kantoor.

De tafelstandaard is verkrijgbaar in antraciet of wit. De frontplaat is verkrijgbaar met of zonder uitsparingen voor de Home knop en camera. Door de kleur van de frontplaat en standaard te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde sleutels. Zodoende zit de iPad veilig achter slot en grendel. De tafelstandaard kan door middel van de voorgeboorde gaten op de ondergrond bevestigd worden of met een Kensington kabel vastgelegd worden.

Display mogelijkheid

De tafelstandaard Tabdoq is gemaakt voor de iPad 10,2 en Air 10,5 inch en heeft een perfecte pasvorm voor een professionele uitstraling. Ideaal om presentaties te tonen op beurzen en evenementen, kantoor of als POS systeem.

Verschillende kleuren

De Tabdoq tafelstandaard voor iPad 10,2 en Air 10,5 inch is verkrijgbaar in antraciet en wit. De frontplaat, die voorzien kan worden met uitsparingen voor de Home knop en camera, is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door een sleutelslot. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is. De tafelstandaard is vast te zetten aan de ondergrond middels de voorgeboorde gaten of met behulp van een Kensington kabel. Er is tevens de mogelijkheid de standaard met één schroef vast te zetten zodat de gehele standaard te roteren is.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Door te kiezen voor de frontplaat met uitsparingen kunnen de Home knop en camera van de iPad 10,2 en Air 10,5 inch gebruikt worden.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

ArtikelcodeTDTS10
ProducttypeStandaard
Categorieën iPad Pro en Air 10,5 tafelstandaards, iPad 10,2 tafelstandaards, Tafelstandaard 9-11 inch, Tabdoq tafelstandaards, Tabdoq voor iPad
Prijs (excl. btw)€ 129,00
Prijs (incl. btw)€ 156,09
BTW hoog (21%)€ 27,09
Merk Tabdoq
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten