€ 149,00 € 180,29 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
De Tabdoq tafelstandaard voor de iPad Pro 12,9 inch kan als POS gebruikt worden of als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen. in winkels of op kantoor. … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Tabdoq tafelstandaard voor de iPad Pro 12,9 inch kan als POS gebruikt worden of als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen. in winkels of op kantoor.

De tafelstandaard is verkrijgbaar in antraciet of wit. De frontplaat is verkrijgbaar met of zonder uitsparingen voor de Home knop en camera. Door de kleur van de frontplaat en standaard te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen. Daarnaast kiest u voor een portrait of landscape model tafelstandaard.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde veiligheidsschroefjes. Zodoende zit de iPad Pro 12,9 inch veilig achter slot en grendel. De tafelstandaard kan door middel van de voorgeboorde gaten op de ondergrond bevestigd worden of met een Kensington kabel vastgelegd worden.

Display mogelijkheid

De tafelstandaard Tabdoq is gemaakt voor de iPad Pro 12,9 inch en heeft een perfecte pasvorm voor een professionele uitstraling. Ideaal om presentaties te tonen op beurzen en evenementen, kantoor of als POS systeem.

Deze tafelstandaard is verkrijgbaar in een landscape en een portrait uitvoering.

Verschillende kleuren

De Tabdoq tafelstandaard voor de iPad Pro 12,9 inch is verkrijgbaar in antraciet en wit. De frontplaat, die voorzien kan worden met uitsparingen voor de Home knop en camera, is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door veiligheidsschroefjes. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is. De tafelstandaard is vast te zetten aan de ondergrond middels de voorgeboorde gaten of met behulp van een Kensington kabel. Er is tevens de mogelijkheid de standaard met één schroef vast te zetten zodat de gehele standaard te roteren is.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Door te kiezen voor de frontplaat met uitsparingen kunnen de Home knop en camera van de iPad Pro 12,9 inch gebruikt worden.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

ArtikelcodeTDTSPRO129
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 12-13 inch, iPad Pro 12,9 tafelstandaards, iPad Pro 12,9 tafelstandaards, iPad Air 1/2 tafelstandaards, Tabdoq tafelstandaards, Tabdoq voor iPad
Prijs (excl. btw)€ 149,00
Prijs (incl. btw)€ 180,29
BTW hoog (21%)€ 31,29
Merk Tabdoq
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten