€ 479,00 € 579,59 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Tabdoq vloerstandaard voor de MS Surface Pro3 t/m 6. … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Tabdoq vloerstandaard voor de MS Surface Pro3 t/m 6. Selecteer de optie voor bedrukking en wij nemen na het plaatsen van de order contact met u op.

De vloerstandaard is verkrijgbaar in antraciet of wit. De frontplaat is verkrijgbaar met of zonder uitsparingen voor de Home knop en camera. Door de kleur van de frontplaat en standaard te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde sleutels. Zodoende zit de MS Surface Pro 3 tot 6 veilig achter slot en grendel.

Display mogelijkheid

De vloerstandaard Tabdoq is gemaakt voor de MS Surface Pro. Aan de voorzijde van deze vloerstandaard is het mogelijk uw logo of commerciële boodschap te drukken. Indien u deze mogelijkheid wenst kiest u hiervoor bij het plaatsen van de order. Wij nemen dan contact met u op.

Verschillende kleuren

De Tabdoq vloerstandaard voor MS Surface Pro is verkrijgbaar in antraciet en wit. De frontplaat, die voorzien kan worden met uitsparingen voor de Home knop en camera, is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door een sleutelslot. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is.

Deluxe versie

De kabel loopt netjes door een kabelgootje aan de achterzijde maar voor een echt luxe uitstraling is het mogelijk een achterplaat mee te bestellen. Op de afbeeldingen is het verschil te zien zonder en met achterplaat.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De Tabdoq wordt geleverd met verlengkabel met contrastekker voor de USB adapter van de MS Surface Pro. Door te kiezen voor de frontplaat met uitsparingen kunnen de Home knop en camera van de MS Surface Pro gebruikt worden.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

ArtikelcodeTDVSMSPRO
ProducttypeStandaard
Categorieën Vloerstandaard 12-13 inch, MS Pro vloerstandaards, Tabdoq vloerstandaards
Prijs (excl. BTW)€ 479,00
Prijs (incl. BTW)€ 579,59
BTW hoog (21%)€ 100,59
Merk Tabdoq
Min. bestelh. 1