€ 139,00 € 168,19 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
De Tabdoq wandhouder voor de Galaxy TAB A 10.1 inch kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen. in winkels of op kantoor gebruikt worden. De wandhouder … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Tabdoq wandhouder voor de Galaxy TAB A 10.1 inch kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen. in winkels of op kantoor gebruikt worden.

De wandhouder is verkrijgbaar in antraciet of wit of zilvergrijs. Door de kleur van de frontplaat en standaard te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde veiligheidsschroefjes. Zodoende zit de Galaxy TAB A 10.1 inch veilig achter slot en grendel. De wandhouder kan door middel van de voorgeboorde gaten op de ondergrond bevestigd worden of met een Kensington kabel vastgelegd worden.

Display mogelijkheid

De wandhouder Tabdoq is gemaakt voor de Galaxy TAB A 10.1 inch en heeft een perfecte pasvorm voor een professionele uitstraling. Ideaal om presentaties te tonen op beurzen, evenementen en op kantoor.

De tablet kan zowel in portrait als landscape gemonteerd worden aan de wand.

Verschillende kleuren

De Tabdoq wandhouder voor Galaxy TAB A 10.1 inch is verkrijgbaar in antraciet, wit of zilvergrijs. De frontplaat is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door veiligheidsschroefjes. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is. De wandhouder is vast te zetten aan de ondergrond middels de voorgeboorde gaten en eventueel met behulp van een Kensington kabel.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De Home knop en camera van de Galaxy TAB A 10.1 inch aan de voorzijde zijn bereikbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

ArtikelcodeTDWHGTA
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 9-11 inch, TAB A 10,1 wandhouders
Prijs (excl. btw)€ 139,00
Prijs (incl. btw)€ 168,19
BTW hoog (21%)€ 29,19
Merk Tabdoq
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten