€ 149,00 € 180,29 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
De Tabdoq wandhouder voor de iPad tablets kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenemente en in winkels of op kantoor gebruikt worden. De wandhouder is verkrijgbaar … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Tabdoq wandhouder voor de iPad tablets kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenemente en in winkels of op kantoor gebruikt worden.

De wandhouder is verkrijgbaar in antraciet, wit of zilvergrijs. De frontplaat is verkrijgbaar met of zonder uitsparingen voor de Home knop en camera. Door de kleur van de frontplaat en wandhouder te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde veiligheidsschroefjes. Zodoende zit de iPad tablet veilig achter slot en grendel. De wandhouder kan door middel van de voorgeboorde gaten op de ondergrond bevestigd worden in landscape of portrait en optioneel met een Kensington kabel vastgelegd worden.

Display mogelijkheid

De Tabdoq wandhouder is gemaakt voor de iPad tablets en heeft een perfecte pasvorm voor een professionele uitstraling. Ideaal om presentaties te tonen op beurzen en evenementen of op kantoor.

De tablet kan zowel in portrait als landscape gemonteerd worden aan de wand.

Verschillende kleuren

De Tabdoq wandhouder voor iPad is verkrijgbaar in antraciet, wit of zilvergrijs. De frontplaat, die voorzien kan worden met uitsparingen voor de Home knop en camera, is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door veiligheidsschroefjes. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is. De wandhouder is vast te zetten aan de ondergrond middels de voorgeboorde gaten en eventueel met een Kensington kabel. 

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Door te kiezen voor de frontplaat met uitsparingen kunnen de Home knop en camera van de iPad gebruikt worden.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

ArtikelcodeTDWHIPAD
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 9-11 inch, Wandhouder 12-13 inch, iPad 10,9 (Gen.10), iPad Pro 12,9 wandhouders, iPad Pro 11 wandhouders, iPad Air 4 (10,9) wandhouders, iPad 10,2 wandhouders, iPad Mini 6 (8,3"), iPad 9,7" wandhouders, iPad Mini wandhouders, Tabdoq voor iPad
Prijs (excl. BTW)€ 149,00
Prijs (incl. BTW)€ 180,29
BTW hoog (21%)€ 31,29
Merk Tabdoq
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten