Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 125,00 Excl. BTW € 151,25 Incl. BTW

Tabdoq wandhouder iPad Mini

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 125,00 Excl. BTW € 151,25 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Tabdoq wandhouder voor de iPad Mini 4 kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen en in winkels of op kantoor gebruikt worden.

De wandhouder is verkrijgbaar in antraciet, wit of zilvergrijs. De frontplaat is verkrijgbaar met of zonder uitsparingen voor de Home knop en camera. Door de kleur van de frontplaat en wandhouder te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde sleutels. Zodoende zit de iPad Mini 4 veilig achter slot en grendel. De wandhouder kan door middel van de voorgeboorde gaten op de ondergrond bevestigd worden in landscape of portrait en optioneel met een Kensington kabel vastgelegd worden.

Beschrijving

Details

Display mogelijkheid

De Tabdoq wandhouder is gemaakt voor de iPad Mini 4 en heeft een perfecte pasvorm voor een professionele uitstraling. Ideaal om presentaties te tonen op beurzen en evenementen of op kantoor.

De tablet kan zowel in portrait als landscape gemonteerd worden aan de wand.

Verschillende kleuren

De Tabdoq wandhouder voor iPad Mini 4 is verkrijgbaar in antraciet, wit of zilvergrijs. De frontplaat, die voorzien kan worden met uitsparingen voor de Home knop en camera, is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door een sleutelslot. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is. De wandhouder is vast te zetten aan de ondergrond middels de voorgeboorde gaten en eventueel met een Kensington kabel. 

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Door te kiezen voor de frontplaat met uitsparingen kunnen de Home knop en camera van de iPad Mini 4 gebruikt worden.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer TDWHMINI
Prijs incl.BTW € 151,25
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Tabdoq
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Mini 4
Gewicht 3 kg
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 30,5 x 20 cm
Hoogte 19 cm
Dikte voet NVT
Cassette NVT
Kijkhoek 0 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items: