€ 139,00 € 168,19 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
De Tabdoq wandhouder voor de iPad Pro 11 inch kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenemente en in winkels of op kantoor gebruikt worden. De wandhouder … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Tabdoq wandhouder voor de iPad Pro 11 inch kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenemente en in winkels of op kantoor gebruikt worden.

De wandhouder is verkrijgbaar in antraciet, wit of zilvergrijs. De frontplaat is verkrijgbaar met of zonder uitsparingen voor de Home knop en camera. Door de kleur van de frontplaat en wandhouder te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde veiligheidsschroefjes. Zodoende zit de iPad Pro 11 inch veilig achter slot en grendel. De wandhouder kan door middel van de voorgeboorde gaten op de ondergrond bevestigd worden in landscape of portrait en optioneel met een Kensington kabel vastgelegd worden.

Display mogelijkheid

De Tabdoq wandhouder is gemaakt voor de iPad Pro 11 inch en heeft een perfecte pasvorm voor een professionele uitstraling. Ideaal om presentaties te tonen op beurzen en evenementen of op kantoor.

De tablet kan zowel in portrait als landscape gemonteerd worden aan de wand.

Verschillende kleuren

De Tabdoq wandhouder voor iPad Pro 11 inch is verkrijgbaar in antraciet, wit of zilvergrijs. De frontplaat, die voorzien kan worden met uitsparingen voor de Home knop en camera, is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door veiligheidsschroefjes. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is. De wandhouder is vast te zetten aan de ondergrond middels de voorgeboorde gaten en eventueel met een Kensington kabel. 

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Door te kiezen voor de frontplaat met uitsparingen kunnen de Home knop en camera van de iPad Pro 11 inch gebruikt worden.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

ArtikelcodeTDWHP11
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 9-11 inch, iPad Pro 11 wandhouders, Tabdoq voor iPad
Prijs (excl. btw)€ 139,00
Prijs (incl. btw)€ 168,19
BTW hoog (21%)€ 29,19
Merk Tabdoq
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten