1. BOX IT Design SLIM vloerstandaard iPad
  € 499,00 Excl. BTW € 603,79 Incl. BTW

  BOX IT Design SLIM vloerstandaard iPad

  PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM FOOR STAND iPAD

  Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen hand heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tablets. De Box IT producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit (premium).

  De Box IT Design iPad vloerstandaard is geschikt voor de iPad 10,2 (2019), iPad Air 1 en 2, iPad Pro 9,7 inch, iPad 2017+2018 (Gen.5+6), iPad Air en Pro 10,5 inch, iPad Pro 12,9 inch (gen.1+2+3) en iPad Mini 1,2,3,4,5. De vloerstandaard is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat verschillende onderdelen van wandhouder, tafel- en vloerstandaard onderling uitwisselbaar zijn en met een paar componenten verschillende oplossingen te bouwen zijn. Hierdoor is het product ook toekomstbestendig zodat u er lang plezier aan zult beleven.

  De onderdelen zijn gemaakt van aluminium en de cassette wordt gefreesd uit één blok massief aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in zilver of zwart geanodiseerd.

  Maatwerk mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.  Wensenlijst Vergelijk
 2. Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard maatwerk FINO
  € 179,00 Excl. BTW € 216,59 Incl. BTW

  Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard maatwerk FINO

  Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard met maatwerk FINO cassette. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor tablets van 7 inch tot 13 inch zoals de iPad Pro 12,9 inch en Samsung Galaxy view 18,4 inch. Daarnaast geschikt voor monitoren of touch screens tot 30 inch met VESA 40. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

  Wensenlijst Vergelijk
 3. Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard universeel
  € 179,00 Excl. BTW € 216,59 Incl. BTW

  Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard universeel

  Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor tablets van 7 inch tot 13 inch zoals de iPad Pro 12,9 inch en Samsung Galaxy view 18,4 inch. Daarnaast geschikt voor monitoren of touch screens tot 30 inch met VESA 40. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

  Wensenlijst Vergelijk
 4. Durable universele 7-13 inch tablet vloerstandaard zilver
  € 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

  Durable universele 7-13 inch tablet vloerstandaard zilver

  De Durable universele tablet vloerstandaard zilver is geschikt voor tablets tussen de 7 en 13 inch met een dikte tot 8mm. De houder klemt zich vast om de tablet. De opening is tussen de 160 en 275 mm groot. De tablet kan geroteerd worden van portrait naar landscape en vice versa. De tablet is eenvoudig uit te nemen en weer terug te plaatsen. Een kabelgootje aan de achterzijde kan gebruikt worden om de kabel weg te werken. Een verschuifbaar kunststof bakje kan gebruikt worden voor de meegeleverde USB verlengkabel aan te sluiten (zie video).

  De houder zelf is van kunststof en de standaard en knikarm zijn gemaakt van staal en aluminium. Het scharnier is te bewegen tussen de 0 en 88 graden. Deze robuste universele standaard is geschikt voor vrijwel iedere tablet.

  Het is ook mogelijk zowel de tablet als de gehele vloerstandaard te beveiligen tegen diefstal. Door het meegeleverde kunststof plaatje met tape tussen de klemmen te plaatsen en de schroef met de meegeleverde beveiligde sleutel vast te draaien zit de tablet muurvast in de houder. De Durable vloerstandaard zelf is voorzien van een Kensington sleuf zodat deze met een Kensington MiniSaver kabel vastgezet kan worden.

  De Durable universele tablet vloerstandaard zilver is van oerdegelijke Duitse kwaliteit en heeft de Reddot Award 2018 gewonnen.

  LET OP: niet geschikt om te gebruiken in combinatie met een tablet met hoes. Alleen de Kensington MiniSaver kabel past in de sleuf.


  Wensenlijst Vergelijk
 5. Ergo ASCENTO elektrisch verstelbare tablet vloerstandaard
  € 795,00 Excl. BTW € 961,95 Incl. BTW

  Ergo ASCENTO elektrisch verstelbare tablet vloerstandaard

  Deze unieke elektrisch bedienbare hoog-laag vloerstandaard is specifiek gemaakt voor plaatsen waar tablets gebruikt worden door personen van verschillende lengte en/of rolstoelgebruikers zoals in ziekenhuizen en klinieken maar ook gemeentehuizen en andere openbare gelegenheden.

  De vloerstandaard kan voorzien worden van een maatwerk Fino cassette beschikbaar voor iedere tablet of een universele Securo cassette of zelfs een VESA 75 en 100 plaat voor touchscreens. De bediening van de vloerstandaard zit onder aan de cassette gemonteerd.

  De tablet wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De juiste laadkabel voor de tablet is voorgemonteerd. De cassette is kantelbaar van volledig verticaal tot 30 graden t.o.v. de horizontaal.

  Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de tablet bereikbaar. Er kan gekozen worden om alleen het scherm zichtbaar te laten zijn of het scherm inclusief de knop en camera aan de voorzijde. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.


  Wensenlijst Vergelijk
 6. Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Securo universeel 12-13 inch
  € 184,00 Excl. BTW € 222,64 Incl. BTW

  Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Securo universeel 12-13 inch

  De Ergo beveiligde universele vloerstandaard is geschikt voor het beveiligen van alle 12 - 13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke vloerstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

  De cassette waarin de tablet vastgezet wordt is vrij draaibaar zodat de tablet altijd van portrait naar landscape gedraaid kan worden.

  De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

  Wensenlijst Vergelijk
 7. Ergo Fino Deluxe tablet vloerstandaard iPad Pro 12,9 (2018)
  € 315,00 Excl. BTW € 381,15 Incl. BTW

  Ergo Fino Deluxe tablet vloerstandaard iPad Pro 12,9 (2018)

  Beveilig de iPad Pro 12,9 (2018) inch tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. Deze vloerstandaard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is specifiek op maat gemaakt voor de iPad Pro 12,9 (2018) tablet van Apple. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

  De iPad Pro 12,9 (2018) wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De laadkabel voor de iPad Pro is door de buis naar beneden te voeren.  

  De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen.

  Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de iPad Pro 12,9 (2018) bedienbaar. Ook is er een uitsparing voor de camera in de cassette. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.


  Wensenlijst Vergelijk
 8. Ergo Fino Deluxe tablet vloerstandaard voor iPad
  € 229,00 Excl. BTW € 277,09 Incl. BTW

  Ergo Fino Deluxe tablet vloerstandaard voor iPad

  Beveilig uw iPad tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. Deze vloerstandaard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is specifiek op maat gemaakt voor de uw iPad tablet van Apple. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

  De iPad wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De laadkabel voor de iPad Pro is door de buis naar beneden te voeren.  

  De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen.

  Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de iPad bedienbaar. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.


  Wensenlijst Vergelijk
 9. Ergo LUSSO iPad tablet vloerstandaard
  € 229,00 Excl. BTW € 277,09 Incl. BTW

  Ergo LUSSO iPad tablet vloerstandaard

  Beveilig uw iPad tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. De Lusso vloerstandaard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt specifiek op maat gemaakt voor uw iPad. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

  De tablet wordt in de kunststof Lusso cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde sleutelslot met 2 sleutels. De laadkabel voor de tablet is door de buis naar beneden te voeren.  

  De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen.

  Via de achterzijde van de Lusso cassette is de aan-uit knop van de tablet bereikbaar. Er kan gekozen worden om alleen het scherm zichtbaar te laten zijn of het scherm inclusief de knop en camera aan de voorzijde. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.


  Wensenlijst Vergelijk
 10. Ergo Lusso tablet vloerstandaard maatwerk
  € 295,00 Excl. BTW € 356,95 Incl. BTW

  Ergo Lusso tablet vloerstandaard maatwerk

  Beveilig uw tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. De Lusso vloerstandaard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt specifiek op maat gemaakt voor uw tablet. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

  De tablet wordt in de kunststof Lusso cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde sleutelslot met 2 sleutels. De laadkabel voor de tablet is door de buis naar beneden te voeren.  

  De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen.

  Via de achterzijde van de Lusso cassette is de aan-uit knop van de tablet bereikbaar. Er kan gekozen worden om alleen het scherm zichtbaar te laten zijn of het scherm inclusief de knop en camera aan de voorzijde. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.


  Wensenlijst Vergelijk