1. Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard maatwerk FINO
  € 179,00 Excl. BTW € 216,59 Incl. BTW

  Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard maatwerk FINO

  Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard met maatwerk FINO cassette. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor tablets van 7 inch tot 13 inch zoals de iPad Pro 12,9 inch en Samsung Galaxy view 18,4 inch. Daarnaast geschikt voor monitoren of touch screens tot 30 inch met VESA 40. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

  Wensenlijst Vergelijk
 2. Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard universeel
  € 179,00 Excl. BTW € 216,59 Incl. BTW

  Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard universeel

  Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor tablets van 7 inch tot 13 inch zoals de iPad Pro 12,9 inch en Samsung Galaxy view 18,4 inch. Daarnaast geschikt voor monitoren of touch screens tot 30 inch met VESA 40. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

  Wensenlijst Vergelijk
 3. Durable universele 7-13 inch tablet vloerstandaard zilver
  € 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

  Durable universele 7-13 inch tablet vloerstandaard zilver

  De Durable universele tablet vloerstandaard zilver is geschikt voor tablets tussen de 7 en 13 inch met een dikte tot 8mm. De houder klemt zich vast om de tablet. De opening is tussen de 160 en 275 mm groot. De tablet kan geroteerd worden van portrait naar landscape en vice versa. De tablet is eenvoudig uit te nemen en weer terug te plaatsen. Een kabelgootje aan de achterzijde kan gebruikt worden om de kabel weg te werken. Een verschuifbaar kunststof bakje kan gebruikt worden voor de meegeleverde USB verlengkabel aan te sluiten (zie video).

  De houder zelf is van kunststof en de standaard en knikarm zijn gemaakt van staal en aluminium. Het scharnier is te bewegen tussen de 0 en 88 graden. Deze robuste universele standaard is geschikt voor vrijwel iedere tablet.

  Het is ook mogelijk zowel de tablet als de gehele vloerstandaard te beveiligen tegen diefstal. Door het meegeleverde kunststof plaatje met tape tussen de klemmen te plaatsen en de schroef met de meegeleverde beveiligde sleutel vast te draaien zit de tablet muurvast in de houder. De Durable vloerstandaard zelf is voorzien van een Kensington sleuf zodat deze met een Kensington MiniSaver kabel vastgezet kan worden.

  De Durable universele tablet vloerstandaard zilver is van oerdegelijke Duitse kwaliteit en heeft de Reddot Award 2018 gewonnen.

  LET OP: niet geschikt om te gebruiken in combinatie met een tablet met hoes. Alleen de Kensington MiniSaver kabel past in de sleuf.


  Wensenlijst Vergelijk
 4. Ergo ASCENTO elektrisch verstelbare tablet vloerstandaard
  € 795,00 Excl. BTW € 961,95 Incl. BTW

  Ergo ASCENTO elektrisch verstelbare tablet vloerstandaard

  Deze unieke elektrisch bedienbare hoog-laag vloerstandaard is specifiek gemaakt voor plaatsen waar tablets gebruikt worden door personen van verschillende lengte en/of rolstoelgebruikers zoals in ziekenhuizen en klinieken maar ook gemeentehuizen en andere openbare gelegenheden.

  De vloerstandaard kan voorzien worden van een maatwerk Fino cassette beschikbaar voor iedere tablet of een universele Securo cassette of zelfs een VESA 75 en 100 plaat voor touchscreens. De bediening van de vloerstandaard zit onder aan de cassette gemonteerd.

  De tablet wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De juiste laadkabel voor de tablet is voorgemonteerd. De cassette is kantelbaar van volledig verticaal tot 30 graden t.o.v. de horizontaal.

  Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de tablet bereikbaar. Er kan gekozen worden om alleen het scherm zichtbaar te laten zijn of het scherm inclusief de knop en camera aan de voorzijde. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.


  Wensenlijst Vergelijk
 5. Ergo Fino Deluxe tablet vloerstandaard Samsung Galaxy TAB E
  € 214,00 Excl. BTW € 258,94 Incl. BTW

  Ergo Fino Deluxe tablet vloerstandaard Samsung Galaxy TAB E

  Beveilig de Samsung Galaxy TAB E tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. Deze vloerstandaard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is specifiek op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy TAB E tablet van Samsung. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

  De Samsung Galaxy TAB E wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De laadkabel voor de Samsung Galaxy TAB E is door de buis naar beneden te voeren.  

  De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen.

  Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de Samsung Galaxy TAB E bedienbaar. Ook is er een uitsparing voor de camera in de cassette. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.


  Wensenlijst Vergelijk
 6. Ergo Lusso tablet vloerstandaard maatwerk
  € 295,00 Excl. BTW € 356,95 Incl. BTW

  Ergo Lusso tablet vloerstandaard maatwerk

  Beveilig uw tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. De Lusso vloerstandaard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt specifiek op maat gemaakt voor uw tablet. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

  De tablet wordt in de kunststof Lusso cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde sleutelslot met 2 sleutels. De laadkabel voor de tablet is door de buis naar beneden te voeren.  

  De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen.

  Via de achterzijde van de Lusso cassette is de aan-uit knop van de tablet bereikbaar. Er kan gekozen worden om alleen het scherm zichtbaar te laten zijn of het scherm inclusief de knop en camera aan de voorzijde. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.


  Wensenlijst Vergelijk
 7. Ergo tablet DISPLAY vloerstandaard Fino maatwerk
  € 265,00 Excl. BTW € 320,65 Incl. BTW

  Ergo tablet DISPLAY vloerstandaard Fino maatwerk

  Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Fino display vloerstandaard. Een metalen plaat in wit of zwart wordt bij deze vloerstandaard bevestigd aan de cassette en de voet. Indien gewenst maken we een sticker voor deze plaat met uw boodschap.

  Daarnaast beveiligt u uw kostbare tablets tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. De Ergo beveiligde Fino maatwerk vloerstandaard is geschikt voor het beveiligen van alle 9 - 13 inch tablets tegen diefstal. De kunststof houder Fino voor tablets is verkrijgbaar in de standaard kleuren zwart en wit.

  De tablet wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten wordt met het meegeleverde RVS slot.

  De Fino is een maatwerk cassette voor een perfecte pasvorm. 

  Wensenlijst Vergelijk
 8. Ergo tablet DISPLAY vloerstandaard Securo universeel 9-11 inch
  € 214,00 Excl. BTW € 258,94 Incl. BTW

  Ergo tablet DISPLAY vloerstandaard Securo universeel 9-11 inch

  Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Securo display vloerstandaard. Een witte of zwarte metalen plaat wordt bij deze vloerstandaard bevestigd aan de cassette en de voet. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

  De Ergo beveiligde universele vloerstandaard is geschikt voor het beveiligen van alle 9 - 11 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke vloerstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

  De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

  Wensenlijst Vergelijk
 9. Gripzo universele tablet grip beveiliging vloerstandaard
  € 239,00 Excl. BTW € 289,19 Incl. BTW Zo laag als: € 277,09

  Gripzo universele tablet grip beveiliging vloerstandaard

  Ultieme mechanische tablet display beveiliging met de Gripzo gorilla grip display vloerstandaard in zwart of wit. Beveilig uw tablets tegen diefstal zonder dat het ten koste gaat van de presentatie van het product. Slechts 6 kleine grips zijn zichtbaar aan de voorzijde van de tablet.

  De gorilla grip wordt afgesloten door middel van een 2 sterren SKG cilinderslot. Het is mogelijk dezelfde sleutel te bestellen voor meerdere gorilla grips of optioneel de gorilla grip uit te rusten met een veiligheidsslot met sleutel tegen kopiëren. 

  De Gripzo gorilla grip is een universele tablet houder en geschikt voor alle tablets tussen 18,4 - 27,4 cm breed en 11 - 18,6 cm hoog. Optioneel is een XL grip set verkrijgbaar voor tablets tot 33 cm breed en 22,1 cm hoog zoals de iPad Pro. De tablethouder is roteerbaar zodat deze altijd in portrait en landscape gedraaid kan worden.

  De kijkhoek is door middel van een schroef in te stellen en in 4 standen te zetten. Het bevestigen van de vloerstandaard op de ondergrond kan op twee manieren: standaard met bouten in de grond of als optie verkrijgbaar met de Gripzo vloerplaat. 

  Wensenlijst Vergelijk
 10. Sediso LocTab Samsung Galaxy TAB vloerstandaard wit
  € 159,00 Excl. BTW € 192,39 Incl. BTW

  Sediso LocTab Samsung Galaxy TAB vloerstandaard wit

  SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING

  LocTab installatieHet LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. Door middel van een fit-kit wordt deze universele cassette een maatwerk oplossing. De fit-kit bestaat uit 4 rubberen hoekjes en een frontplaat met of zonder uitsparingen voor de camera en Home knop.

  De cassette kan vervolgens gebruikt worden als tablet wandhouder, tablet tafelstandaard of tablet vloerstandaard. Het voordeel is evident; op het moment dat u een nieuwe tablet wilt gebruiken hoeft er alleen een nieuwe fit-kit aangeschaft te worden.

  De LocTab cassette kan afgesloten worden middels een meegeleverd slot met 2 sleutels. De cassette zelf is gemaakt van polycarbonaat en de voorplaat van gelakt staal. De cassette is voorzien van een Kensington sleuf. De fit-kit bestaat uit rubberen hoekjes en een wit acryl passepartout. De buizen zijn gemaakt van gelakt aluminium.

  De laadkabel kan volledig uit het zicht weggewerkt worden. Een aantal accessoires zijn verkijgbaar zoals een landscape - portrait rotatie unit en een 270 graden rotatie unit en voetplaat voor de tafelstandaard. 

  LocTab installatieLocTab installatieLocTab installatieLocTab installatie

  Wensenlijst Vergelijk