Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 199,00 Excl. BTW € 240,79 Incl. BTW

The IVY design tafelstandaard iPad 9,7" en Samsung 10,1"

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 199,00 Excl. BTW € 240,79 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De IVY design tafelstandaard is geschikt voor de iPad 2,3,4, Air, Air 2 en de 10,1 inch Samsung Galaxy TAB2 en 3. Voor iedere afmeting wordt een specifieke houder geleverd waardoor de pasvorm perfect is. De IVY behoort tot de kwalitatief beste tafelstandaards verkrijgbaar en is de ultieme bescherming tegen diefstal van uw iPad. 

De tablet wordt in de houder geschoven en aan één zijde wordt de houder met een slot afgesloten. De IVY tafelstandaard is verkrijgbaar in wit en zwart. Verchroomd is hij te leveren in 3 weken en eventueel in andere RAL kleuren bij een minimale afname van 10 stuks.

The Ivy tafelstandaard is in 4 verschillende vormen verkrijgbaar: volledig plat tegen op de tafel, onder een hoek van 30 graden met korte buis, onder een hoek van 30 graden met een lange buis en een hoek van 60 graden met een lange buis. Indien u kwaliteit, degelijkheid en luxe wilt uitstralen dan is de IVY de meest geschikte standaard voor u.


Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De IVY luxe design tafelstandaard is uit voorraad leverbaar in gepoedercoat zwart of wit. Indien u de houder verchroomd wilt hebben is de levertijd 3 weken. Alle andere kleuren zijn ook mogelijk vanaf 10 stuks tegen een meerprijs van 10 Euro excl.BTW per stuk. 

Veilig tegen diefstal

De tablet cassette is gemaakt van staal waarin een kunststof houder wordt geplaatst. Hierin wordt de tablet geschoven zodat hij onder de metalen houder komt. Aan de andere zijde wordt de metalen houder geplaatst en afgesloten met een slot. Er worden voor alle verbindingen veiligheidsbouten (inbus met pin) met gereedschap meegeleverd.

Standaard wordt een unieke sleutel meegeleverd (2 stuks). Indien u meerdere IVY standaarden tegelijkertijd koopt is het mogelijk om dezelfde sleutel te kiezen voor alle geleverde standaarden of een unieke sleutel voor iedere geleverde standaard.

De IVY is verkrijgbaar met een open of afgedekte home knop en camera. Geadviseerd wordt om de open versie te kiezen aangezien de functie van beiden via de software gereguleerd kan worden.

Keuze Home knop en camera afgedekt IVY muurhouder

Verschillende modellen

 IVY verschillende modellen

0 graden plat            30 graden kort       30 graden lang     60 graden lang

De IVY is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen. De tablet kan zowel in portrait of landscape bevestigd worden behalve de versie van 30 graden met korte basis: hier kan de tablet alleen in landscape gemonteerd worden. Kies het juiste model afhankelijk van de gewenste montage hoogte en daarbij behorende kijkhoek.

Ergonomische kijkhoek IVY tafelstandaard

De IVY tafelstandaard wordt geleverd met de blinde bevestiging met bouten. Optioneel verkrijgbaar is de bevestigingsplaat met schroeven en decoratieve afdekplaat of een losse voetplaat zodat de standaard eenvoudig verplaatst kan worden. De voetplaat heeft een Kensington sleuf zodat deze beveiligd kan worden met een standaard Kensington (laptop) kabel.Montage IVY tafelstandaard

Optioneel losse voetplaat  Optioneel schroef bevestiging  Blinde bevestiging   

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De kabel loopt door de holle buis van de IVY naar de USB lader. Bij de blinde en schroef bevestiging loopt de kabel door het oppervlakte heen en bij de voetplaat over het oppervlakte. 

 Kabel positie IVY tafelstandaard

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer IVY_TABLE
Prijs incl.BTW € 240,79
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk The IVY
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Meerdere typen tablets
Gewicht 750 / 1000 / 1100 / 1200
Materiaal Metaal
Afmetingen voet Afhankelijk van model
Hoogte 18 / 80 / 150 / 180
Dikte voet Schroefplaat en voetplaat 3 mm
Cassette afhankelijk van type tablet
Kijkhoek 0 / 30 / 60 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Bijzonder strak design
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Wellicht ook interessant