Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 379,00 Excl. BTW € 458,59 Incl. BTW

The IVY design vloerstandaard iPad 9.7 en Samsung TAB 3 10.1

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 379,00 Excl. BTW € 458,59 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De IVY design vloerstandaard is geschikt voor de iPad 2,3,4, Air, Air 2 en de 10,1 inch Samsung Galaxy TAB2 en 3. Voor iedere afmeting wordt een specifieke houder geleverd waardoor de pasvorm perfect is. Tevens zijn er openingen om de knoppen van de tablet te kunnen bedienen. De IVY behoort tot de kwalitatief beste vloerstandaarden verkrijgbaar en is de ultieme aanvulling op de iPad met betrekking tot design.

De tablethouder kan in portrait of landscape gemonteerd worden. De tablet wordt in de houder geschoven en aan één zijde wordt de houder met een slot afgesloten. De IVY vloerstandaard is verkrijgbaar in wit en zwart. Verchroomd is hij te leveren in 3 weken en eventueel in andere RAL kleuren bij een minimale afname van 10 stuks.

De hoogte is 102 cm en de kijkhoek is iets minder dan 90 graden. Indien u kwaliteit, degelijkheid en luxe wilt uitstralen dan is de IVY de meest geschikte standaard voor u.


Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De IVY luxe design vloerstandaard is uit voorraad leverbaar in gepoedercoat zwart of wit. Indien u de standaard verchroomd wilt hebben is de levertijd 3 weken. Alle andere kleuren zijn ook mogelijk vanaf 10 stuks tegen een meerprijs van 10 Euro excl.BTW per stuk. 

Design

De IVY is op maat gemaakt voor de iPad 2,3,4, Air, Air 2 en 10,1 inch Samsung Galaxy TAB2 en 3. Zodoende is de passing perfect en zit de tablet superstrak in de houder.

De stabiele voet zorgt ervoor dat de standaard goed blijft staan. Speciale veiligheidsbouten zorgen ervoor dat de voet niet door onbevoegden losgeschroefd kan worden. De standaard weegt slechts 3,85 kg.

Veilig tegen diefstal

De tablet houder is gemaakt van staal. Hierin wordt de tablet geschoven zodat hij onder de metalen houder komt. Aan de andere zijde wordt de metalen houder geplaatst en afgesloten met een slot. Kunststof dopjes zorgen ervoor dat de tablet niet beschadigd wordt.

Standaard wordt een unieke sleutel meegeleverd. Indien u meerdere IVY standaarden tegelijkertijd koopt is het mogelijk om dezelfde sleutel te kiezen voor alle geleverde standaarden of een unieke sleutel voor iedere geleverde standaard.

In de buis van de vloerstandaard is een Kensington sleuf gemaakt zodat deze nog extra te beveiligen is tegen diefstal door de vloerstandaard vast te leggen aan een universele stalen kabel met Kensington (laptop) slot.

IVY vloerstandaard met Kensington slot

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle buis van de IVY vloerstandaard en via de achterzijde naar buiten. Zodoende kunnen het snoer en een eventuele stalen beveiligingskabel (Kensington slot) netjes samen gebundeld worden naar een aansluitpunt.

De IVY is verkrijgbaar met een open of afgedekte home knop en camera. Geadviseerd wordt om de open versie te kiezen aangezien de functie van beiden via de software gereguleerd kan worden.

open en gesloten camera en home knop IVY Vloerstandaard

Kijkhoek IVY vloerstandaard

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer IVY-FLOOR
Prijs incl.BTW € 458,59
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk The IVY
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Meerdere typen tablets
Gewicht 3850 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 350 x 350 x 4 mm
Hoogte 1020 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette 430 x 325 x 25 mm
Kijkhoek 80 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Wellicht ook interessant