Winkelmand

€ 69,00 € 83,49 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
MagConnect Clamp Mount De MagConnect C-Clamp Mount heeft een klem waarmee deze flexibele tablet standaard aan vrijwel ieder vlak (4,2 cm) en rond oppervlak bevestigd … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

MagConnect Clamp Mount

De MagConnect C-Clamp Mount heeft een klem waarmee deze flexibele tablet standaard aan vrijwel ieder vlak (4,2 cm) en rond oppervlak bevestigd kan worden (1 cm tot en met 4,2 cm diameter).

De arm van 16,8 cm lang is gemaakt van carbon en hierdoor extreem sterk, licht en stijf. De tablet kan met behulp van de arm en de kogels in vrijwel iedere stand gezet worden. 

De Joy Factory mounts kunnen het best gecombineerd worden met een beschermhoes van de Joy Factory zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van het MagConnect systeem. Er zijn verschillende typen beschermhoezen voor iPads, MS Surface Pro en Samsung Galaxy TAB A tablets:

  • aXtion Bold M (MagConnect)
  • aXtions Bold MP (MagConnect + handgreep en standaard)
  • aXtion Bold MPS (MagConnect + handgreep en standaard + Kensington sleuf)
  • aXtion Pro (MagConnect + waterdicht + Kensington sleuf + optioneel handgreep en/of schouderriem)

Als alternatief kan een van de universele tablethouder gebruikt worden:

  • Lockdown universal 7 - 10,1 inch tablets (beveiligd)
  • Lockdown universal 10-13 inch tablets (beveiligd)
  • Unite M-tray 7 - 12 inch
  • MagConnect Universal Tablet Module (alle tablets)

Het MagConnect Systeem

Het MagConnect-montagesysteem bestaat uit tientallen steunen en armen waaraan de aXtion Bold beschermhoezen vastgezet kunnen worden. Aan het uiteinde van de arm of steun bevindt zich een magneet en schroef. De magneet klikt vast aan het ronde metalen plaatje die in de beschermhoes verwerkt zit. Vervolgens kan de beschermhoes met de schroef vastgezet worden.

Deze diverse lijn van verstelbare koolstofvezelsteunen is ontworpen om specifieke tablets zoals iPad Pro, iPad Air, iPad mini 4 en Surface Pro 3 en 4 te ondersteunen. Voor andere tablets is de universele MagConnect-tabletmodule ontworpen, zodat u een systeem kunt bouwen dat is aangepast aan uw exacte behoeften.

ArtikelcodeMMU102
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 7-8 inch, Tafelstandaard 9-11 inch, Tafelstandaard 12-13 inch, Joy Factory
Prijs (excl. btw)€ 69,00
Prijs (incl. btw)€ 83,49
BTW hoog (21%)€ 14,49
Merk The Joy Factory
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten