Offerte aanvraag
De The Joy Factory MagConnect HD Single Arm Forklift kan worden bevestigd aan o.a.railing, uitstekende oppervlakten of metalen buizen met een diameter tot 7,6 cm. … Lees meer

Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De The Joy Factory MagConnect HD Single Arm Forklift kan worden bevestigd aan o.a.railing, uitstekende oppervlakten of metalen buizen met een diameter tot 7,6 cm. De scharnierpunten bestaan deels uit hard rubber zodat trillingen verminderd worden.

De arm van 19 cm lang is gemaakt van kunststof met rubber voor het verminderen van trillingen. De tablet kan met behulp van de arm en de rubber kogels in vrijwel iedere stand gezet worden. De tablet kan uiteraard van landscape naar portrait gedraaid worden. De arm kan tot 6,7kg ondersteunen.

De Joy Factory mounts kunnen het best gecombineerd worden met een beschermhoes van de Joy Factory zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van het MagConnect systeem. Er zijn verschillende typen beschermhoezen voor iPads, MS Surface Pro/Go en Samsung Galaxy TAB tablets:

  • aXtion Bold M (MagConnect)
  • aXtions Bold MP (MagConnect + handgreep en standaard)
  • aXtion Bold MPS (MagConnect + handgreep en standaard + Kensington sleuf voor beveiligingskabel)
  • aXtion Pro (MagConnect + waterdicht + Kensington sleuf + optioneel handgreep en/of schouderriem)

Als alternatief kan een van de universele tablethouder gebruikt worden:

  • Lockdown universal 7 - 10,1 inch tablets (beveiligd)
  • Lockdown universal 10-13 inch tablets (beveiligd)
  • Unite M-tray 7 - 12 inch
  • MagConnect Universal Tablet Module (alle tablets)

Het MagConnect Systeem

Het MagConnect-montagesysteem bestaat uit tientallen steunen en armen waaraan de aXtion Bold beschermhoezen vastgezet kunnen worden. Aan het uiteinde van de arm of steun bevindt zich een magneet en schroef. De magneet klikt vast aan het ronde metalen plaatje die in de beschermhoes verwerkt zit. Vervolgens kan de beschermhoes met de schroef vastgezet worden.

Deze diverse lijn van verstelbare koolstofvezelsteunen is ontworpen om specifieke tablets zoals iPad Pro, iPad Air, iPad mini 4 en Surface Pro 3 en 4 te ondersteunen. Voor andere tablets is de universele MagConnect-tabletmodule ontworpen, zodat u een systeem kunt bouwen dat is aangepast aan uw exacte behoeften.

Leverbaar: vanaf eind augustus 2021

ArtikelcodeMMU330
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 7-8 inch, Tafelstandaard 9-11 inch, Tafelstandaard 12-13 inch, Joy Factory
Prijs (excl. BTW)€ 168,00
Prijs (incl. BTW)€ 203,28
BTW hoog (21%)€ 35,28
Merk The Joy Factory
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten