Tablet trolleys en notebook karren

Tablet trolleys en laptop karren

Wij vertegenwoordigen vrijwel alle Europese fabrikanten van tablet karren en kasten en laptop trolleys en lockers. Daarmee heeft Security Display Solutions het grootste assortiment tablet trolleys en notebook karren voor in het onderwijs, in bibliotheken en om grote aantallen tablets tussen locaties te vervoeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor goed advies welke oplossing het beste is voor uw situatie. 

De fabrikanten van o.a. laptop karren en tablet kasten die wij vertegenwoordigen zijn ISIS Concepts, LocknCharge, Parotec, Parat, Kensington en MacLocks.

 

Opbergen, beveiligen, laden en synchroniseren

Het hoofdoel van een tablet of laptop trolley is uiteraard het veilig opslaan van tablets of laptops. Daarnaast is het handig als het ook mogelijk is de laptops of tablets op te laden en eventueel te synchroniseren. Vrijwel alle karren hebben de mogelijkheid om tablets of laptops te laden. Een aantal hebben de mogelijkheid om daar middel van een externe laptop of via het netwerk tablets te synchroniseren. Voor Apple producten wordt hiervoor meestal de Apple configurator software gebruikt.


Overzicht tablet en notebook trolleys (klik op de afbeelding voor meer details)

ISIS Concepts

De ISIS Concepts tablet en notebook trolleys worden in Engeland geproduceerd en zijn relatief goedkoop maar goed doordacht en van hoge kwaliteit. De trolleys zijn opgebouwd uit MDF met een melamine laag. De laptop en tablet karren zijn voorzien van handvaten en 4 zwenkwielen om de kar eenvoudig te kunnen manoeuvreren. De zwenkwielen kunnen alle 4 afzonderlijk geremd worden. De laders en adapters worden in een apart compartiment opgeborgen achter een metalen plaat. De kleur van de metalen plaat is groen, rood, blauw of grijs afhankelijk van het type kar of kast (laptop, tablet, smartphone of Chromebook/ultrabook) en alleen te wijzigen bij afname van minimaal 5 stuks. 

De laptop en Chromebook/ultrabook karren zijn voorzien van soft start power management; bij het aansluiten van de laptopkar op het stroomnet wordt dit niet overbelast zodat de stoppen niet doorslaan.

 ISIS Concepts laptopkar