€ 99,95 € 120,94 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ultima Mac Studio hoogwaardig 3mm metalen houder met slot is een veilige manier om de Mac Studio te beveiligen tegen diefstal. De kabelbalk zorgt … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ultima Mac Studio hoogwaardig 3mm metalen houder met slot is een veilige manier om de Mac Studio te beveiligen tegen diefstal. De kabelbalk zorgt ervoor dat ook alle kabels beveiligd zijn tegen diefstal. Het meegeleverde sleutelslot wordt aan de houder bevestigd om deze af te sluiten.

Optioneel is het mogelijk een slot met kabel mee te bestellen en in plaats van een sleutelslot een cijfercodeslot te kiezen. Is er geen mogelijkheid de kabel ergens aan vast te leggen, of u wilt een elegantere oplossing, bestel dan het Sediso ankerpunt om de kabel aan vast te leggen.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Ultima Mac Studio Lock zorgt ervoor dat de Mac Studio beveiligd is tegen diefstal. De Mac Studio houder is gemaakt van 3mm staal en is wit gepoedercoat. Ook alle kabels zijn direct beveiligd door middel van de handige kabelbalk.

MAKKELIJK MONTEREN

De houder is voorzien van gaten om deze tegen ieder oppervlak te bevestigen zoals muur, tafel, bureau of onderkant bureau. De Mac Studio wordt in de houder geschoven en beveiligd door middel van de kabelbalk en het meegeleverde Kensington type slot (zonder kabel). Uiteraard is het mogelijk ook de houder zelf te beveiligen door een universele kabel te gebruiken met Kensington slot (los verkrijgbaar). De afmetingen zijn 20,4 x 24 x 10,5 cm en de Ultima beugel weegt 1,8 kg.

UNIEKE BEVEILIGING

De Ultima Mac Studio houder is een uniek beveiligingssysteem tegen diefstal. De beste manier om uw kostbare Mac Studio systemen op kantoor, studio, beurs of thuis te beveiligen tegen diefstal.

De Mac Studio set bevat: 

  • Mac Studio metalen beugel wit
  • 2 sleutels
  • Kensington type slot (zonder kabel)
ArtikelcodeUSMS10W
ProducttypeKabels
Categorieën Apple Mac Studio
Prijs (excl. btw)€ 99,95
Prijs (incl. btw)€ 120,94
BTW hoog (21%)€ 20,99
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten