Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 349,00 Excl. BTW € 422,29 Incl. BTW

VIVEROO free design iPad vlakke wandhouder

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 349,00 Excl. BTW € 422,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

VIVEROO free IPAD VLAKKE WANDHOUDER

Viveroo is een bedrijf gevestigd in Duitsland dat zich toegelegd heeft op het ontwerpen en produceren van wandhouders en tafelstandaards voor iPads. Alle producten van Viveroo zijn gemaakt van de beste materialen en vervaardigd in Duitsland. De producten zijn van exceptionele kwaliteit en behoren tot de absolute wereldtop van iPad wandhouders en tafelstandaards.

De free iPad houders zijn gefreesd uit een massief blok aluminium en ook de tafelstandaard is gemaakt van aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in super silver of dark steel geanodiseerd. Aan de binnenzijde is vilt aangebracht zodat de iPad niet beschadigd en soepel in de houder schuift.

De free heeft een ingebouwde aansluiting en bestaat uit een wandhouder voor de iPad en een inbouwset voor een holle wand of meubel. De inbouwset bestaat uit een lader en verlengkabel en montage materialen zoals schroeven e.d. De montage set is een verplicht onderdeel bij aanschaf. Zonder montageset vervalt de garantie en ondersteuning. Optioneel is een slot verkrijgbaar voor het vergrendelen van de iPad. 

De free is beschikbaar voor vrijwel alle ipad modellen; Pro 12,9 inch (Gen.1+2+3), Pro 11 inch, Pro 10,5 inch , iPad Air 10,5 (2019), iPad 9,7 inch (2017/2018), iPad Air (1 en 2), iPad Mini (Gen.4 en 5).Specificaties

Specificatie

Artikelnummer VFIPADWH
Prijs incl.BTW € 422,29
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk viveroo
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPads
Gewicht zie omschrijving
Materiaal Aluminium
Afmetingen voet NVT
Hoogte NVT
Dikte voet NVT
Cassette zie omschrijving
Kijkhoek 90 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Exacte passing voor de iPad tablets
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Handleiding