€ 609,00 € 736,89 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
VIVEROO free IPAD TAFELSTANDAARD Viveroo is een bedrijf gevestigd in Duitsland dat zich toegelegd heeft op het ontwerpen en produceren van wandhouders en tafelstandaards voor … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

VIVEROO free IPAD TAFELSTANDAARD

Viveroo is een bedrijf gevestigd in Duitsland dat zich toegelegd heeft op het ontwerpen en produceren van wandhouders en tafelstandaards voor iPads. Alle producten van Viveroo zijn gemaakt van de beste materialen en vervaardigd in Duitsland. De producten zijn van exceptionele kwaliteit en behoren tot de absolute wereldtop van iPad wandhouders en tafelstandaards.

De free flex iPad houders zijn gefreesd uit een massief blok aluminium en ook de tafelstandaard onderdelen zijn gemaakt van aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in super silver of dark steel geanodiseerd. Aan de binnenzijde is vilt aangebracht zodat de iPad niet beschadigd en soepel in de houder schuift.

De free flex heeft een ingebouwde aansluiting en bestaat uit een houder voor de iPad en een holle aluminium buis in dezelfde kleur als de houder. De houder met iPad kan van landscape naar portrait worden gedraaid, kan draaien om zijn as en de kijkhoek kan van 0 tot 90 graden ingesteld worden. Optimale flexibiliteit dus. De tafelstandaard kan direct vast worden gezet aan de ondergrond (fixed) of er kan, optioneel, een voetplaat gemonteerd worden. Daarnaast is er ook een slot verkrijgbaar voor het vergrendelen van de iPad. Dit kan eventueel ook later nog gemonteerd worden.

De stroomkabel en aansluiting zitten ingebouwd in de houder en buis en loopt weg via de ondergrond (fixed) of via de onderzijde van de voetplaat die op pootjes staat. 

De free is beschikbaar voor vrijwel alle ipad modellen; Pro 12,9 inch (Gen.1+2+3), Pro 11 inch, Pro 10,5 inch , iPad Air 10,5 (2019), iPad 9,7 inch (2017/2018), iPad Air (1 en 2), iPad Mini (Gen.4 en 5).

ArtikelcodeVFIPADTS
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 9-11 inch, iPad Pro 12,9 tafelstandaards, iPad Pro 11 tafelstandaards, iPad Air 4 (10,9) wandhouders, iPad 10,2 wandhouders, iPad Mini wandhouders
Prijs (excl. BTW)€ 609,00
Prijs (incl. BTW)€ 736,89
BTW hoog (21%)€ 127,89
Merk Viveroo
Min. bestelh. 1