€ 279,00 € 337,59 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
VIVEROO one IPAD VLAKKE WANDHOUDER Viveroo is een bedrijf gevestigd in Duitsland dat zich toegelegd heeft op het ontwerpen en produceren van wandhouders en tafelstandaards … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

VIVEROO one IPAD VLAKKE WANDHOUDER

Viveroo is een bedrijf gevestigd in Duitsland dat zich toegelegd heeft op het ontwerpen en produceren van wandhouders en tafelstandaards voor iPads. Alle producten van Viveroo zijn gemaakt van de beste materialen en vervaardigd in Duitsland. De producten zijn van exceptionele kwaliteit en behoren tot de absolute wereldtop van iPad wandhouders en tafelstandaards.

De one iPad houders zijn gefreesd uit een massief blok aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in super silver, deep black of dark steel geanodiseerd. Aan de binnenzijde is vilt aangebracht zodat de iPad niet beschadigd en soepel in de houder schuift.

De Viveroo one omsluit de iPad volledig en de tablet wordt vastgezet in de houder door middel van een aantal inbusboutjes.

De one heeft een ingebouwde aansluiting en bestaat uit een wandhouder voor de iPad en een inbouwset voor een holle wand of meubel. De inbouwset bestaat uit een lader en verlengkabel en montage materialen zoals schroeven e.d. De montage set is een verplicht onderdeel bij aanschaf. Zonder montageset vervalt de garantie en ondersteuning.

Optioneel is een LAN optie mogelijk met PoE (Power over Ethernet) waarbij zowel data als power via een netwerkkabel verlopen.

De one is beschikbaar voor vrijwel alle ipad modellen; Pro 12,9 inch, Pro 11 inch, Pro 10,5 inch, iPad Air 10,5 (2019), iPad Mini (Gen.4 en 5).

ArtikelcodeVONE-410
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 7-8 inch, Wandhouder 9-11 inch, Wandhouder 12-13 inch, iPad Pro 12,9 wandhouders, iPad Pro 11 wandhouders, iPad Air 4 (10,9) wandhouders, iPad 10,2 wandhouders, iPad Mini wandhouders
Prijs (excl. BTW)€ 279,00
Prijs (incl. BTW)€ 337,59
BTW hoog (21%)€ 58,59
Min. bestelh. 1
Merk Viveroo