Winkelmand

€ 89,00 € 107,69 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
Het Vizomax anti blue light voorzetschermen voor uw monitor beschermd deze niet alleen tegen krassen, stof, vette vingers en beschadigingen, maar ook uw ogen. Vizomax … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Het Vizomax anti blue light voorzetschermen voor uw monitor beschermd deze niet alleen tegen krassen, stof, vette vingers en beschadigingen, maar ook uw ogen. Vizomax heeft een anti-blauw licht filter kunnen ontwikkelen dat het grootste deel van de straling tussen 380 tot 420nm tegen gaat. Alle producten met een scherm dat licht geeft produceren straling. Het hoog energetische blauwe licht remt onder andere melatonine vorming (nodig om in slaap te komen) en kan bij langdurig gebruik oogproblemen veroorzaken zoals droogheid, pijnlijk en vermoeide ogen maar ook ernstiger problemen.

Normaliter kan het menselijke oog licht waarnemen tussen 380 tot 780nm. UV licht, dat schadelijk is voor het menselijke oog, heeft een golflengte tussen de 100 tot 380nm. De golflengte van blauw licht begint bij 380nm en loopt tot 480nm. Het spectrum tussen 380 en 420nm is, na UV, het meest schadelijk. Precies dit licht wordt gefilterd waardoor er minder oogproblemen optreden. Omdat niet het gehele spectrum van blauw licht wordt gefilterd kan de kleur blauw nog wel waargenomen worden.

Door de unieke opbouw van verschillende filters vervormt het beeld niet en blijft het helder en scherp. Uw ogen raken minder vermoeid en u kunt genieten van een betere nachtrust, zeker als u 's avonds nog achter uw scherm zit. Ideaal voor beeldschermwerkers op kantoor en thuiswerkers.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal acrylaat met optische kwaliteit zodat de levendigheid en scherpte van het beeld bewaard blijven. Schoonmaken doet u met de meegeleverde anti-statische doek. 

Het voorzetscherm is eenvoudig zelf binnen enkele minuten te installeren. Het scherm wordt op de bovenrand van de monitor gehangen en met klittenband extra stevig vastgezet. Het scherm is eenvoudig weer te verwijderen zonder dat dit sporen achterlaat. 

U kiest de schermafmeting in inches. U kunt dit ook zelf opmeten door alleen het scherm (niet de randen) diagonaal op te meten en te delen door 2,54 cm. De VizoMax Anti-Blue Light schermbeschermer heeft de afmeting van het scherm + 2,5 cm rondom.

ArtikelcodeVM-BL-01
ProducttypeScreen protector
Categorieën Monitor en TV, Schermbeveiliging
Prijs (excl. btw)€ 89,00
Prijs (incl. btw)€ 107,69
BTW hoog (21%)€ 18,69
Gewicht (kg) 1,0