Winkelmand

€ 89,00 € 107,69 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
Vizomax premium TV voorzetschermen beschermen uw TV tegen beschadigingen door mechanische druk van buitenaf zoals stoten, krassen en voorwerpen gooien. Het voorzetscherm is gemaakt van … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Vizomax premium TV voorzetschermen beschermen uw TV tegen beschadigingen door mechanische druk van buitenaf zoals stoten, krassen en voorwerpen gooien. Het voorzetscherm is gemaakt van XT acrylaat en is vrijwel onbreekbaar. 

Ideaal voor gebruik in (penitentiaire) inrichtingen, (sport)scholen, ziekenhuizen, overheidsinstanties, hotels, fabrieken en openbare plekken maar ook voor gebruik thuis in gezinnen met kinderen, huisdieren of een Wii console.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal acrylaat met optische kwaliteit zodat de levendigheid en scherpte van het beeld bewaard blijven. Het materiaal is ook tot op zekere hoogte krasvast. Schoonmaken doet u met de meegeleverde anti-statische doek.

Het voorzetscherm is eenvoudig zelf binnen enkele minuten te installeren. Het scherm wordt op de bovenrand van de TV gehangen en met banden via de achterzijde extra stevig vastgezet. Het scherm is eenvoudig weer te verwijderen zonder dat dit sporen achterlaat. 

U kiest de schermafmeting in inches. U kunt dit ook zelf opmeten door alleen het scherm (niet de randen) diagonaal op te meten en te delen door 2,54 cm. De VizoMax schermbeschermer heeft de afmeting van het scherm + 2,5 cm rondom.

ArtikelcodeVIZOMAX-
ProducttypeScreen protector
Categorieën Monitor en TV, Schermbeveiliging
Prijs (excl. btw)€ 89,00
Prijs (incl. btw)€ 107,69
BTW hoog (21%)€ 18,69
Gewicht (kg) 1,0