€ 129,00 € 156,09 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
De belangrijkste kenmerken van de beveiligde Vogels TabLock tablet vlakke wandhouder voor Samsung tablets: Maatwerk cassette's voor de meest populaire tablets Universele cassette verkrijgbaar voor … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De belangrijkste kenmerken van de beveiligde Vogels TabLock tablet vlakke wandhouder voor Samsung tablets:

  • Maatwerk cassette's voor de meest populaire tablets
  • Universele cassette verkrijgbaar voor alle tablets tot 10"
  • Snel af te sluiten met sleutelslot
  • Tablet eenvoudig en snel uitneembaar dmv sleutelslot
  • Volledig vlakke wandhouder door montage direct op de wand
  • Verkrijgbaar met open of gesloten Home knop
  • Cassette is in portrait of landscape te monteren
  • Universeel systeem; de cassette is ook te gebruiken op de vloerstandaard, tafelstandaard en wandbeugel

Exacte maatvoering

Bij de Vogel's TabLock volledig vlakke Samsung wandhouder wordt de cassette direct op de wand gemonteerd. Vogel's heeft een groot aantal cassette's ontwikkeld voor de meest populaire tablets. De cassette heeft dan ook een exacte maatvoering voor de Samsung modellen. Dit wil zeggen dat de Samsung  tablet precies in de houder past. Het scherm past precies voor de uitsnede van de cassette. Voor tablets tot 10", waar geen specifieke cassette voor ontwikkeld is, bestaat er de universele cassette (minimum afmeting van 236x166x3 mm en maximum van 285x186x10 mm).

Veilig tegen diefstal

De cassette wordt direct via de binnenzijde op de wand gemonteerd. Met het unieke Lock & Key systeem wordt de cassette afgesloten (zie ook het filmpje). Het slot zit volledig geïntegreerd in de cassette. De cassette is met behulp van de sleutel snel en eenvoudig open te klappen zodat de tablet uitgenomen kan worden. 

Universele oplossing

De cassette is voorzien van de VESA 100 schroefgaten. Zodoende kan deze op alle monitor standaards en zwenk armen voorzien van VESA 100 gemonteerd worden. De Vogel's TabLock tablet beveiligde vlakke wandhouder is ideaal om te gebruiken op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Dezelfde cassette kan dus ook gebruikt worden in combinatie met de Vogel's TabLock tafelstandaard, vloerstandaard of wandbeugel.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De laadkabel voor de tablet kan via de achterzijde in of door de wand weggewerkt worden of via de onderzijde van de cassette naar buiten komen. Een extra lange Micro USB of Micro USB type C kabel is optioneel verkrijgbaar.

Via openingen in de cassette is het mogelijk met behulp van een pen de tablet aan/uit te zetten en de volume knop te bedienen. 

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen.

ArtikelcodeVTLSM
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 9-11 inch, Wandhouder 12-13 inch, TAB S7+ wandhouders, TAB S7 wandhouders, TAB S6 wandhouders, TAB S5e wandhouders, TAB S4 10,5 (2018) wandhouders, TAB A7 wandhouders, TAB A 10,1 (2019) wandhouders, TAB A 10,5 (2018) wandhouders, Vogels
Prijs (excl. btw)€ 129,00
Prijs (incl. btw)€ 156,09
BTW hoog (21%)€ 27,09
Merk Vogels
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten