€ 325,00 € 393,25 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
De belangrijkste kenmerken van de beveiligde Vogels TabLock tablet vloerstandaard voor tablets: Maatwerk cassette's voor de meest populaire tablets Universele cassette verkrijgbaar voor alle tablets … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De belangrijkste kenmerken van de beveiligde Vogels TabLock tablet vloerstandaard voor tablets:

 • Maatwerk cassette's voor de meest populaire tablets
 • Universele cassette verkrijgbaar voor alle tablets tot 10"
 • Snel af te sluiten met sleutelslot
 • Tablet eenvoudig en snel uitneembaar dmv sleutelslot
 • Verkrijgbaar met open of gesloten Home knop
 • Kabel loopt onzichtbaar via de standaard naar de vloer
 • Cassette is in portrait of landscape te monteren
 • De kijkhoek is variabel in te stellen van 0-90 graden
 • De voet is onzichtbaar aan de ondergrond vast te schroeven
 • Hoogte vloerstandaard tot midden cassette is 1 meter
 • Veilige verbinding tussen cassette en vloerstandaard
 • Universeel systeem; de cassette is ook te gebruiken op de tafelstandaard en wandhouder

Exacte maatvoering

De Vogel's TabLock vloerstandaard voor iPad tablets is 1 meter hoog en verkrijgbaar in zwart. Vogel's heeft een groot aantal cassette's ontwikkeld voor de meest populaire iPad tablets. De cassette heeft dan ook een exacte maatvoering voor de iPad modellen. Dit wil zeggen dat de tablet precies in de houder past. Het scherm past precies voor de uitsnede van de cassette. Voor tablets tot 10", waar geen specifieke cassette voor ontwikkeld is, bestaat er de universele cassette (minimum afmeting van 236x166x3 mm en maximum van 285x186x10 mm).

Verschillende kleuren

De vloerstandaard is gemaakt van aluminium en heeft kunststof inzetstukken waarachter de kabel verborgen kan worden. De voetplaat is verkrijgbaar in zwart. De cassette is gemaakt van hoogwaardig aluminium en staal. De afmeting is afhankelijk van het type tablet. 

Veilig tegen diefstal

De cassette wordt via zelftappende schroeven via de binnenzijde vastgeschroefd op de aluminium buis van de vloerstandaard. Met het unieke Lock & Key systeem wordt de cassette afgesloten (zie ook het filmpje). Het slot zit volledig geïntegreerd in de cassette. De cassette is met behulp van de sleutel snel en eenvoudig open te klappen zodat de tablet uitgenomen kan worden. 

De voetplaat is middels een schroef aan de ondergrond te bevestigen en wordt netjes afgedekt door een kunststof afdekplaat rond de buis.

Kantelbaar 

De cassette van de TabLock tablet vloerstandaard kan in portrait of landscape gemonteerd worden. De kijkhoek van de tablet kan aangepast worden tussen de 0 (verticaal) en 90 graden (horizontaal).

De cassette is verkrijgbaar in een versie met de Home knop bereikbaar of afgedekt (afhankelijk van type tablet en uitgezonderd de universele cassette tot 10" tablets).

Universele oplossing

De cassette is voorzien van de VESA 100 schroefgaten. Zodoende kan deze op alle monitor standaards en zwenk armen voorzien van VESA 100 gemonteerd worden. De Vogel's TabLock tablet beveiligde vloerstandaard is ideaal om te gebruiken op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er is rekening gehouden met de laadkabel voor de tablet die volledig uit het zicht weggewerk kan worden. Deze loopt via de achterzijde van de cassette door de holle buis van de vloerstandaard en door een gat in de voetplaat naar de buitenzijde. Een extra lange USB of Lightningkabel is optioneel verkrijgbaar.

Via openingen in de cassette is het mogelijk met behulp van een pen de tablet aan/uit te zetten en de volume knop te bedienen. 

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Het geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

ArtikelcodeVLTIP-PTA3101
ProducttypeStandaard
Categorieën Vloerstandaard 7-8 inch, Vloerstandaard 9-11 inch, Vloerstandaard 12-13 inch, iPad Pro 12,9 vloerstandaards, iPad Pro 11 vloerstandaards, iPad Air 4 (10,9) vloerstandaards, iPad Pro/Air 10,5 vloerstandaards, iPad 10,2 vloerstandaards, iPad Air 1/2 vloerstandaards, iPad Mini vloerstandaards, Vogels
Prijs (excl. btw)€ 325,00
Prijs (incl. btw)€ 393,25
BTW hoog (21%)€ 68,25
Merk Vogels
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten