€ 175,00 € 211,75 Inc.
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
De belangrijkste kenmerken van de beveiligde Vogels TabLock tablet wandhouder voor Samsung tablets: Maatwerk cassette's voor de meest populaire tablets Universele cassette verkrijgbaar voor alle … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De belangrijkste kenmerken van de beveiligde Vogels TabLock tablet wandhouder voor Samsung tablets:

  • Maatwerk cassette's voor de meest populaire tablets
  • Universele cassette verkrijgbaar voor alle tablets tot 10"
  • Snel af te sluiten met sleutelslot
  • Tablet eenvoudig en snel uitneembaar dmv sleutelslot
  • Zowel voor montage aan de wand als op een bureau
  • Verkrijgbaar met open of gesloten Home knop
  • Cassette is in portrait of landscape te monteren
  • Veilige verbinding tussen cassette en wandhouder
  • Universeel systeem; de cassette is ook te gebruiken op de vloerstandaard en tafelstandaard

Exacte maatvoering

De Vogel's TabLock wandhouder voor Samsung tablets is ook te gebruiken als bureausteun. De vaste hoek van de beugel is 28 graden. Vogel's heeft een groot aantal cassette's ontwikkeld voor de meest populaire Samsung  tablets. De cassette heeft dan ook een exacte maatvoering voor de Samsung modellen. Dit wil zeggen dat de tablet precies in de houder past. Het scherm past precies voor de uitsnede van de cassette. Voor tablets tot 10", waar geen specifieke cassette voor ontwikkeld is, bestaat er de universele cassette (minimum afmeting van 236x166x3 mm en maximum van 285x186x10 mm).

Veilig tegen diefstal

De cassette wordt via zelftappende schroeven via de binnenzijde vastgeschroefd op de wandhouder. Met het unieke Lock & Key systeem wordt de cassette afgesloten (zie ook het filmpje). Het slot zit volledig geïntegreerd in de cassette. De cassette is met behulp van de sleutel snel en eenvoudig open te klappen zodat de tablet uitgenomen kan worden. 

Universele oplossing

De cassette is voorzien van de VESA 100 schroefgaten. Zodoende kan deze op alle monitor standaards en zwenk armen voorzien van VESA 100 gemonteerd worden. De Vogel's TabLock tablet beveiligde wandhouder is ideaal om te gebruiken op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Dezelfde cassette kan dus ook gebruikt worden voor directe montage aan de wand of in combinatie met de Vogel's TabLock tafelstandaard of vloerstandaard.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er is rekening gehouden met de laadkabel voor de tablet die volledig uit het zicht weggewerk kan worden. Deze loopt via de achterzijde van de cassette door een gat in de wandhouder naar de buitenzijde. Een extra lange USB of Lightningkabel is optioneel verkrijgbaar.

Via openingen in de cassette is het mogelijk met behulp van een pen de tablet aan/uit te zetten en de volume knop te bedienen. 

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Het geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Aanbevolen producten