Winkelmand

€ 69,50 € 84,09 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Anti-diefstal tvsteun voor openbare ruimten De vaste, vergrendelbare wandsteun PFW 4600 helpt extra grote platte schermen in openbare ruimten te beschermen tegen diefstal. De PFW … Lees meer
Anti-diefstal tvsteun voor openbare ruimten
De vaste, vergrendelbare wandsteun PFW 4600 helpt extra grote platte schermen in openbare ruimten te beschermen tegen diefstal. De PFW 4000-serie is ontworpen voor openbare ruimten die niet onder voortdurend toezicht kunnen staan. Het Vogel’s Autolock®-mechanisme vergrendelt het display veilig op zijn plaats en het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor een strakke, stijlvolle look. De PFW 4600 is geschikt voor schermen van 55 - 80 inch, met een maximaal gewicht van 75 kg.
Belangrijkste kenmerken:
  • Makkelijk recht te hangen en te installeren
  • Vergrendelingsstaaf + hangslot inbegrepen
Stevig, veilig en eenvoudig te installeren
De professionele producten van Vogel's zijn speciaal ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. De wandsteun PFW 4400 is voorzien van een unieke wandplaat waarmee installateurs de boorgaten uiterst precies kunnen compenseren voor een exacte nivellering. Inclusief bevestigingsmateriaal. Alle producten in de 4000-serie zijn voorzien van Vogel’s Autolock® voor eenvoudige installatie en optimale veiligheid. Een stevige vergrendelstang en hangslot voorkomen diefstal, terwijl het display toch gemakkelijk bereikbaar is voor onderhoudswerkzaamheden. Alle producten van Vogel’s zijn TÜV5-gecertificeerd voor maximale veiligheid.
ArtikelcodePFW4700
ProducttypeFlatscreen_steun
Categorieën Monitor en TV, Vogels
Prijs (excl. btw)€ 69,50
Prijs (incl. btw)€ 84,09
BTW hoog (21%)€ 14,59
Google category flatscreen Accessoires voor mobiele telefoons
Minimum bestelhoeveelheid 1
Gewicht (kg) 1,0
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen