Winkelmand

€ 22,95 € 27,77 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Anti-diefstal tvsteun voor openbare ruimten De vaste, vergrendelbare wandsteun PFW 4200 helpt tv's in openbare ruimten te beschermen tegen diefstal. De PFW 4200-steun is speciaal … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Anti-diefstal tvsteun voor openbare ruimten

De vaste, vergrendelbare wandsteun PFW 4200 helpt tv's in openbare ruimten te beschermen tegen diefstal. De PFW 4200-steun is speciaal ontworpen voor openbare ruimten en hospitality welke niet onder voortdurend toezicht staan. Met het vergrendelingsmechanisme blijft het display veilig op zijn plaats, terwijl het display of de tv wel goed bereikbaar is voor onderhoud of reparatie. De vergrendeling voorkomt ook dat het display per ongeluk van de wand wordt gestoten. De PFW 4200 is geschikt voor tv's van 10 - 42 inch, die maximaal 30 kg wegen.

Belangrijkste kenmerken:
  • Algemeen gebruikt in publieke ruimten en hospitality.
  • De vergrendelingsfunctie helpt diefstal te voorkomen en zorgt ervoor dat het display niet per ongeluk van de wand wordt gestoten.
  • Ook verkrijgbaar met kantelfunctie voor 5, 10 of 15 graden (optioneel).

Stevig, veilig en eenvoudig te installeren

De professionele producten van Vogel's zijn speciaal ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. Alle producten uit de 4000-serie zijn TÜV5-gecertificeerd. Maximaal veilig in openbare ruimten of hotels.

ArtikelcodePFW42XX
ProducttypeFlatscreen_steun
Categorieën Monitor en TV, Vogels
Prijs (excl. btw)€ 22,95
Prijs (incl. btw)€ 27,77
BTW hoog (21%)€ 4,82
Google category flatscreen Accessoires voor mobiele telefoons
Minimum bestelhoeveelheid 1
Gewicht (kg) 1,0
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen