Start > Vloerstandaard met display > Type display


SELECTEER HET TYPE DISPLAY VLOERSTANDAARD

Ergo Display vloerstandaard

De Ergo display vloerstandaard heeft de mogelijkheid om een logo of reclame uiting te tonen op de voorzijde van de vloerstandaard. U kunt dit zelf laten bedrukken of wij kunnen dit voor u doen. De plaat voor bedrukking is verkrijgbaar in wit, zwart en mat acryl. De plaat wordt vastgezet aan de cassette waarin de tablet zit en aan de voetplaat. De afmeting is afhankelijk of de tablet in portrait (25 x 100 cm) of landscape (33 x 100 cm) wordt gebruikt. Verkrijgbaar met cassette Securo (metaal universeel), Meglio (kunststof universeel) en Fino (kunststof maatwerk). 


 

Ergo Kiosk display vloerstandaard

De Ergo Kiosk display vloerstandaard heeft de mogelijkheid om een logo of reclame uiting te tonen op de voorzijde van de vloerstandaard. U kunt dit zelf laten bedrukken of wij kunnen dit voor u doen. De Kiosk is verkrijgbaar in wit en zwart. De Kiosk vloerstandaard bestaat uit een metalen plaat waaraan de cassette met tablet wordt vastgezet. Aan de achterzijde zit een extra versteviging voor de stabiliteit. Verkrijgbaar met cassette Securo, Meglio en Fino.


 

 

Tabdoq display vloerstandaard

De Tabdoq display vloerstandaard heeft de mogelijkheid om een logo of reclame uiting te tonen op de voorzijde van de vloerstandaard. U kunt dit zelf laten bedrukken of wij kunnen dit voor u doen. De Tabdoq is verkrijgbaar in wit en zwart. De Tabdoq vloerstandaard bestaat volledig uit metaal met geïntegreerde cassette waarin de tablet wordt vastgezet. Voor een nette afwerking van de achterzijde is optioneel een metalen afdekplaat verkrijgbaar. De Tabdoq is geschikt voor een beperkt aantal tablets zoals de iPad Air 1, 2 en Pro 9,7", Samsung Galaxy TAB 3/4 10,1" en Samsung Galaxy TAB A/S2 9,7".