Start > Wandhouders > Type wandhouder vlak > Schermdiagonaal 7-8 inch > Type cassette


SELECTEER HET TYPE CASSETTE VOOR DE 7-8" TABLET

 

 Ergo Securo tablet cassetteDe Ergo Securo cassette is een universele cassette. Er zijn drie soorten: 7-8", 9-11" en 12-13". De tablet cassette is gemaakt van staal. De cassette is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, wit, zilvergrijs en tegen een meerprijs RVS. De cassette wordt standaard afgesloten door middel van inbusboutjes. Als dit niet voldoende is zijn optioneel een RVS slot met 2 sleutels en/of een veiligheidsboutje met gereedschap verkrijgbaar. Er worden foam kussentjes meegeleverd die in de cassette worden geplakt. De tablet wordt via de bovenzijde op de kussentjes in de cassette geplaatst. Deze wordt vervolgens dichtgeklapt. Er is voldoende ruimte vrij gelaten om de kabel onder de tablet door naar de doorvoer te leiden. Wij adviseren een haakse kabel te gebruiken in verband met de beperkte ruimte in de cassette.

Omdat het een universele cassette betreft is de rand om het scherm van de tablet vaak (deels) zichtbaar. Voor een visueel bevredigender resultaat is het aan te raden een passe-partout mee te bestellen zodat alleen het scherm zichtbaar is. Er kan gekozen worden om de knop(pen) en de camera aan de voorzijde in het passe-partout vrij te laten. Een universele metalen cassette is de goedkoopste oplossing.

Optioneel is het mogelijk een rotatie unit erbij te bestellen om de cassette met tablet van portrait naar landscape te kunnen draaien. Ook is het mogelijk een kijkhoekversteller erbij te bestellen voor het kantelen van de cassette met tablet. Meer informatie over de verschillende opties: OPTIES ERGO

Kenmerken

  • Materiaal: metalen cassette 
  • Passing tablet: universele cassette 7-8"/9-11"/12-13"
  • Slot: afsluitbaar middels inbusbout
  • Kleuren: zwart, wit, zilvergrijs, RVS en andere
  • Optioneel: RVS slot of veiligheidsbout, rotatie unit, kijkhoekversteller (kantel unit), passe-partout