€ 1.195,00 € 1.445,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De Wibrain W1 charge only tablet, Chromebook en laptop kar is geschikt om 32 tablets, netbooks of notebooks tot 15,6 inch in op te bergen, … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Wibrain W1 charge only tablet, Chromebook en laptop kar is geschikt om 32 tablets, netbooks of notebooks tot 15,6 inch in op te bergen, te laden en te beveiligen.

De kar is voorzien van een duwhandel en 4 grote wielen waarvan de 2 zwenkwielen vergrendeld kunnen worden. De Wibrain W1 is een bovenlader dat afgesloten wordt middels een rolluik en sleutelslot. Zodoende kunnen aan alle 4 de zijden studenten de apparaten uitnemen en weer terugzetten waardoor dit gehele proces 4x zo snel kan plaatsvinden dan bij een traditionele kar met deurtjes. Het rolluik schuift netjes weg in de kar. De onder het rolluik aanwezige rolbeugel zorgt ervoor dat het rolluik, ook bij grote druk van bovenaf, in de rails blijft.

Metalen beugels verdelen het compartiment in 32 vakken waarin de apparaten gezet kunnen worden. De metalen beugels zijn ook te verwijderen zodat ook grotere apparaten of mandjes geplaatst kunnen worden. Het kabel management systeem zorgt ervoor dat de kabels netjes geordend aan de boven-buitenzijde  bij de apparaten uitkomen.

Onder de metalen deksel zit het bodemcompartiment met 32 EU stopcontact aansluitingen voor het aansluiten van USB laders of AC adapters. De kar is beveiligd tegen overspanning, kortsluiting en piekspanning. Met de geïntegreerde elektronische timer stelt u zelf in wanneer de kar stroom krijgt. Actieve ventilatie zorgt ervoor dat het niet te warm wordt in de kar. Een metalen oog zorgt ervoor dat de Wibrain aan een wandanker bevestigd kan worden. 

De vakmaten zijn B3,5 x H40 x D27,5 cm. De afmetingen van de trolley zijn 75,5 x 90 x 63 cm.

Verder zijn er optioneel mandjes verkrijgbaar voor 4 apparaten (3d x 22,6b x 37h cm)

ArtikelcodeWB32
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.195,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.445,95
BTW hoog (21%)€ 250,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten