€ 1.995,00 € 2.413,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van ultrabooks en tablets in de zakelijke- en onderwijsomgeving. Rondslingerende en niet beveiligde netbooks en tablets op kantoor/school of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de apparaten maar denk aan alle gevoelige informatie die verloren gaat. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de Bring Your Own Device tablet & ultrabook charging locker de oplossing.

De Zioxi BYOD tablet & ultrabook charging locker 16 is een kast met 16 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 45d x 30b x 5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets, ultrabooks, netbooks, Chromebooks en laptops tot een schermmaat van 16". Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren zodat de laptop de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is. Optioneel is het ook mogelijk universele USB laders te laten installeren. Wordt geleverd inclusief onderstel.

VEILIG

De Zioxi BYOD tablet, laptop & Chromebook charge locker is voorzien van 16 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De laptop locker wordt standaard geleverd met 2 sleutels per compartiment en 1 masterkey waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 16 digitale codesloten worden geleverd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag de locker kunnen gebruiken. Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden. Voor de beheerder is er tevens een mastercode beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

Als laatste is het mogelijk mechanische codesloten te laten monteren. Ieder vak wordt voorzien van zijn eigen pincode. Iedere gebruiker krijgt zodoende zijn eigen vak toegewezen. De beheerder heeft een Master Key waarmee ieder compartiment geopend kan worden.

LADEN

De Zioxi BYOD tablet, laptop en Chromebook charge locker heeft in ieder compartiment een stopcontact. Er loopt slechts één stroomkabel per locker naar het stopcontact. Gebruikers nemen zelf de kabels of laders mee.  

AFMETINGEN

De 16 compartimenten hebben een afmeting van 45d x 30b x 5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle laptops, netbooks en Chromebooks tot 16". De kast zelf is 52d x 43b x 206h cm.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat. De locker wordt geleverd met een onderstel.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts laptop charging locker 16 en 20 stuks (Engelstalig)

ArtikelcodeCHLX-BYL-16-M-EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Laptop lockers, Zioxi tabletkasten, Zioxi laptopkasten
Prijs (excl. btw)€ 1.995,00
Prijs (incl. btw)€ 2.413,95
BTW hoog (21%)€ 418,95
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten