€ 1.045,00 € 1.264,45 Inc.
Leverbaar in 4-6 weken
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van laptops, tablets, smartphones en andere elektronische apparatuur in de zakelijke en onderwijs omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde apparatuur op kantoor of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de deze apparatuur. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de 1:1 BOYD charging locker 8 de oplossing.

De Zioxi 1:1 Bring Your Own Device (BOYD) charging locker 8 is een kast met 8 individueel afsluitbare vakken. Ieder vak heeft zijn eigen stopcontact zodat alle eigen meegebrachte apparatuur opgeladen kan worden met de eigen meegebrachte laders. De vakken zijn 45d x 30b x 5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets, laptops, netbooks, Chromebooks en tot een schermmaat van 16". 

VEILIG

De Zioxi Concepts BYOD charge locker is voorzien van 8 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De laptop locker wordt standaard geleverd met 2 sleutels per compartiment.

Optioneel kan de locker met 8 codesloten worden geleverd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden.

Voor de beheerder is er tevens een mastercode beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

LADEN

De Zioxi Concepts Bring Your Own Device (BOYD) charge locker heeft in ieder compartiment een eigen stopcontact beschikbaar om een lader op aan te sluiten. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Zodoende kan de volgende ochtend direct weer aan het werk gegaan worden.

AFMETINGEN

De 8 compartimenten hebben een afmeting van 45d x 30b x 5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets, laptops, netbooks en Chromebooks tot 16". De kast zelf is 53d x 42b x 72h cm en weegt met 8 laptops ongeveer 40 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts BYOD laptop en tablet charging locker 8 stuks (Engelstalig)

ArtikelcodeCHLX-BYL-08
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Lockers, Zioxi tabletkasten, Zioxi laptopkasten
Prijs (excl. btw)€ 1.045,00
Prijs (incl. btw)€ 1.264,45
BTW hoog (21%)€ 219,45
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten