€ 845,00 € 1.022,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van chromebooks en ultrabooks in de onderwijs omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde laptops op kantoor of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de chromebook maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de Chromebook. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de Chromebook charge cabinet de oplossing.

De Zioxi Chromebook charge cabinet is geschikt om 10 chromebooks, ultrabooks of tablets tot 14" in op te slaan. De vakken zijn 40d x 25,5b x 4h cm groot en geschikt voor vrijwel alle netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 14". Daarnaast is het mogelijk zelf een (universele) adapter te installeren zodat de apparaten de volgende ochtend weer klaar voor gebruik zijn.

Optioneel verkrijgbaar is de Zioxi onView smartControl optie. Beheer de Zioxi producten in de Cloud vanaf één centrale locatie. Krijg direct inzicht in welke karren nog open staan, wat de temperatuur is in de kar, optimaliseer het laden, ontvang rapporten en updates en programmeer een grote hoeveelheid regels.

LADEN

De Zioxi Concepts Chromebook charge cabinet 10 heeft een aparte ruimte beschikbaar om de adapters in op te bergen. Door kleine openingen in de vakken komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de Chromebooks gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de Chromebook na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden.

Optioneel is het mogelijk om voor ingebouwde USB type C laders (65W) te kiezen. Deze worden geleverd met USB C kabels die geschikt zijn om met 65W te laden.

De kast is voorzien van sequentiële stroomvoorziening. Dit voorkomt overbelasting van het stroomnetwerk waardoor de stoppen kunnen doorslaan.   

EENVOUDIGE BEDIENING

De deur van de kast is zo gemaakt dat deze 270 graden kan draaien en magnetisch vastgehouden wordt. De deur kan dus volledig weggeklapt worden zodat deze niet in de weg zit. Slechts een klein deel van de stroomkabel is zichtbaar zodat het geheel er netjes en overzichtelijk uitziet.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van 2 sloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Tegen meerprijs ook verkrijgbaar met codeslot.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 40d x 25,5b x 4h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle Chromebooks, ultrabooks en tablets 14". De Chromebook cabinet 10 is 45d x 48b x 52h cm en weegt 40 kg. 

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

ArtikelcodeCHRGC-CB-10-X
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkasten, Zioxi laptopkarren
Prijs (excl. BTW)€ 845,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.022,45
BTW hoog (21%)€ 177,45
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten