Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.239,00 Excl. BTW € 1.499,19 Incl. BTW

Zioxi Chromebook charge trolley 16, 20 en 32

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.239,00 Excl. BTW € 1.499,19 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van chromebooks en ultrabooks in de onderwijs omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde laptops op kantoor of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de chromebook maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de Chromebook. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de Chromebook charge trolley de oplossing.

De Zioxi Chromebook charge trolley is geschikt om 16, 20 of 32 chromebooks, ultrabooks of tablets tot 13,3" in op te slaan. De vakken zijn 40d x 23,5b x 4,2h cm groot en geschikt voor vrijwel alle netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 13,3". Daarnaast is het mogelijk zelf een (universele) adapter te installeren zodat de apparaten de volgende ochtend weer klaar voor gebruik zijn.

Beschrijving

Details

LADEN

De Zioxi Concepts Chromebook charge trolley 16, 20 en 32 heeft een aparte ruimte beschikbaar om de adapters in op te bergen. Door kleine openingen in de vakken komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de Chromebooks gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de Chromebook na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden.

De trolley is voorzien van sequentiële stroomvoorziening. Dit voorkomt overbelasting van het stroomnetwerk waardoor de stoppen kunnen doorslaan.   

EENVOUDIGE BEDIENING

De deur van de trolley is zo gemaakt dat deze 270 graden kan draaien en magnetisch vastgehouden wordt. De deur kan dus volledig weggeklapt worden zodat deze niet in de weg zit. Aan de bovenzijde zitten handvaten om de trolley makkelijk te kunnen manoeuvreren. De 4 wielen zijn zwenkbaar en met de voet eenvoudig op de rem te zetten. Slechts een klein deel van de stroomkabel is zichtbaar zodat het geheel er netjes en overzichtelijk uitziet.

VEILIG

De trolley is afsluitbaar door middel van 2 sloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Tegen meerprijs ook verkrijgbaar met codeslot of met RFID (magnetische sleutelkaart).

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 40d x 23,5b x 4,2h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle Chromebooks, ultrabooks en tablets 13,3". De Chromebook trolley 16 en 20 zijn 52d x 65b x 95h cm en weegt 40 kg. De trolley 32 is 52d x 102b x 95h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts Chromebook charge trolley 16/32 (Engelstalig)

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CHRGT-CB-XX
Prijs incl.BTW € 1.499,19
Voorraad status Leverbaar in 4-6 weken
Merk Zioxi
Aantal apparaten 32
Hoogte (cm) 95
Breedte (cm) 65/102
Diepte (cm) 52
Gewicht 40-75 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Configurator

Wellicht ook interessant