€ 1.995,00 € 2.413,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van computers in de onderwijs en kantoor omgeving. Niet beveiligde (All In One) PC's op kantoor of andere werkplekken vormen een steeds groter wordend probleem in verband met diefstal. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de PC's. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de M1 en P1 pop-up monitor tafels de oplossing.

Het Zioxi M1 Pop-Up IT bureau is geschikt om 1 tot 3 All-In-One PC's veilig op te slaan. Door op de afdekklep te drukken komt de All-In-One PC of de monitor naar boven. In het geval van een monitor met een separate PC is het mogelijk de PC ook beveiligd aan het bureau te hangen.

Optioneel verkrijgbaar is ook de Zioxi onView smartControl optie. Beheer de Zioxi producten in de Cloud vanaf één centrale locatie. Krijg direct inzicht in welke bureau's in gebruik zijn of nog open staan, ontvang rapporten en updates en programmeer een grote hoeveelheid regels.

Het verschil tussen de M1 en P1 Pop-Up tafels is dat de P1 elektrisch uit de tafel naar boven komt en de M1 met een veer door op de klep te drukken. In combinatie met het Onview systeem kunnen de P1 tafels dus ook op afstand bediend worden (onhoog/omlaag).

M1 Computer tafels

De Zioxi M1 Pop-Up computer tafels hebben een ingebouwde ruimte voor een All-In-One PC of monitor. Met één druk op de tafel komt het scherm langzaam naar boven en kan net zo makkelijk weer naar binnen gedrukt worden zodat alles uit het zicht opgeborgen is. Ideaal tegen diefstal maar ook als de ruimte op het bureau gebruikt dient te worden.

In het geval van een monitor met een separate PC is het mogelijk de PC ook beveiligd aan het bureau te hangen. Ook is er ruimte onder de monitor aanwezig om een toetsenbord en een muis op te slaan. Optioneel is het nog mogelijk de bureau's te voorzien van een extra stroompunt met USB poort per werkplek. 

Het pop-up ICT bureau is verkrijgbaar voor 1, 2 of 3 werkplekken. Daarnaast zijn ze in verschillende afmetingen en in diverse kleuren te verkrijgen. Ook maatwerk is mogelijk. De monitor of All-In-One PC wordt middels VESA 100 gemonteerd. Afwijkende maten zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op. Zowel de hoogte als de kijkhoek van het scherm kan ingesteld worden.

De standaard hoogte is 74 cm. De diepte van het bureau is 67 of 75 cm. De breedte is voor:

 • Enkel bureau: 70, 80 of 100 (meerprijs) cm
 • Dubbel bureau: 140 of 160 cm
 • Tripel bureau: 210 of 240 cm

U kunt uw voorkeur kenbaar maken bij het aanvragen van een offerte.

ONVIEW SMARTCONTROL

De Zioxi onView smartControl optie is een Cloud gebasseerd platform waarbij vanaf één centrale plek alle Zioxi apparaten met onView op verschillende plekken beheerd kunnen worden. Bestelt u een tabletkar met onView dan zit er standaard een 3 jarig abonnement bij de prijs inbegrepen. Na afloop van dit abonnement is dit per jaar te verlengen voor ongeveer 30 Euro excl.BTW/jaar. De taal kan op Nederlands gezet worden. De kar met onView is voorzien van een scherm en 4 verzonken knoppen waarbij de meest gebruikte functies ingesteld kunnen worden. Bel ons voor een afspraak voor een on-line demonstratie. De volgende functies zijn beschikbaar met onView (voor 16, 20 en 32):

 • Smart Charge - het controleert het opladen van mobiele apparaten totdat het detecteert dat de apparaten volledig zijn opgeladen, en schakelt vervolgens de stroom naar de afzonderlijke laders uit om energie te besparen en de levensduur van de batterij van het apparaat te verlengen.
 • Green Charge - start automatisch Smart Charge op het moment van minimale CO2-elektriciteitsopwekking door integratie met de National Electricity Grids. Het opladen wordt automatisch tweemaal per 24 uur op het optimale tijdstip gepland, eenmaal 's nachts en eenmaal gedurende de dag.
 • Getimed opladen - om het opladen in te stellen voor een door de gebruiker gedefinieerde tijd
 • Automatisch opladen - Smart & Timed-opladen kan automatisch worden gepland wanneer u maar wilt met behulp van een 24/7 webgebaseerd schema dat is opgeslagen op de laadtrolleys
 • Apparaattelling - aan het begin van Smart & Green-oplaadcycli bepaalt en rapporteert het onView-systeem hoeveel mobiele apparaten worden opgeladen
 • Door Lock Sensors - de open / gesloten status van sloten wordt continu bewaakt en gerapporteerd
 • Temperatuur - de levensduur van de batterij van een mobiel apparaat is temperatuurafhankelijk. De temperatuur die aan de bovenkant van het elektrische vak wordt gemeten, wordt continu bewaakt en beheerd via door de gebruiker te definiëren instellingen en waarschuwingen. De stroom wordt onderbroken in geval van oververhitting.
 • Aangepaste regels - stelt gebruikers (en zioxi-personeel als u hulp nodig heeft) in staat om waarschuwingen en regelgestuurde acties in te stellen ter ondersteuning van het trolleybeheer, inclusief meldingen voor het voltooien van het opladen, het aantal apparaten dat wordt opgeladen, deuren die aan het einde van de dag worden ontgrendeld of geopend buiten kantooruren, netstroom losgekoppeld en nog veel meer.
 • Live View - biedt real-time statusinformatie waarbij elke trolley wordt weergegeven op een keuze aan kaart-, lijst- en tegelweergaven, inclusief laadstatus, stroomverbruik, temperatuur en locatie.
 • Rapporten - geef historische informatie over de duur en tijden van het opladen, het aantal opgeladen apparaten, het stroomverbruik, de temperatuur, een chronologie van de activiteit en meer.
 • Updates - de lokale trolleysoftware wordt regelmatig bijgewerkt via automatische "draadloze" updates.

Voor meer informatie: ZIOXI onView smartControl

ArtikelcodeM1-070S-75F-AIO
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Desktop PC, Mechanische beveiliging desktop PC's, Apple iMac, Zioxi
Prijs (excl. BTW)€ 1.995,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.413,95
BTW hoog (21%)€ 418,95
Minimum bestelhoeveelheid 1