Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 2.295,00 Excl. BTW € 2.776,95 Incl. BTW

Zioxi Mini tablet charge & sync trolley 32

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 2.295,00 Excl. BTW € 2.776,95 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in het onderwijs. Aan het begin en einde van de les is er een efficiënte maar veilige manier nodig om de tablets uit te delen en weer in te nemen. Het mag niet ten koste van de lestijd gaan en ook mogen de tablets niet beschadigen in het gedrang. Daarnaast dienen ze weer opgeladen en eventueel gesynchroniseerd te worden. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge en sync trolley voor 32 tablets de oplossing voor iPad Mini of andere apparaten tot 8 inch.

De Zioxi tablet charge en sync trolley voor 32 tablets is een verrijdbare kast (trolley) met 32 vakken voor MINI tablets. De vakken zijn 280d x 152b x 28h mm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets tot 8 inch inclusief kleine beschermhoes. De trolley is in vier varianten te krijgen. Alleen laden of laden en synchroniseren voor 32 tablets en met sleutel- of codeslot 

Beschrijving

Details

LADEN

De Zioxi Concepts tablet charge & sync trolley voor iPad Mini of andere 8"tablets heeft een aparte ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de voorzijde komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de tablets gestoken worden om ze op te laden en optioneel te synchroniseren. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de tablet na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

Er zijn 4 tablet trolley varianten beschikbaar:

  • 32 tablets, alleen laden: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 2 stopcontacten nodig, sleutelslot
  • 32 tablets, alleen laden: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 2 stopcontacten nodig, codeslot
  • 32 tablets, laden en synchroniseren: er worden geen USB kabels meegeleverd, 2x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig, sleutelslot
  • 32 tablets, laden en synchroniseren: er worden geen USB kabels meegeleverd, 2x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig, codeslot
SYNCHRONISEREN

De trolleys met de synchronisatie functie hebben intelligente universele laad en synchronisatie technologie die ervoor zorgt dat de Mini tablets optimaal geladen wordt. Alle type tablets worden ondersteund die via een USB poort geladen kunnen worden. Met behulp van een externe laptop en de meegeleverde USB synchronisatie kabel kunnen er 16 tablets per keer gesynchroniseerd worden met behulp van bijvoorbeeld de Apple configurator software.

De laptop die gebruikt wordt voor synchronisatie kan in het bovenste vak gelegd worden zodat ook deze achter slot en grendel ligt tijdens het synchroniseren.

EENVOUDIGE BEDIENING

De deur van de trolley is zo gemaakt dat deze 270 graden kan draaien en vastgehouden wordt. De deur kan dus volledig weggeklapt worden zodat deze niet in de weg zit. Aan de bovenzijde zitten handvaten om de trolley makkelijk te kunnen manoeuvreren. De 4 wielen zijn zwenkbaar en met de voet eenvoudig op de rem te zetten. 

VEILIG

De trolley is afsluitbaar door middel van een cilinderslot die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten of een codeslot.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 280d x 152b x 28h mm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 8" inclusief cover. De trolley 32 is 71l x 46b x 92h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer SYNCT-MN-32
Prijs incl.BTW € 2.776,95
Voorraad status Leverbaar in 4-6 weken
Merk Zioxi
Aantal tablets/laptops 32
Hoogte (cm) 92
Breedte (cm) 71
Diepte (cm) 46
Gewicht 75 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Synchroniseren en/of laden van 32 tablets van 8 inch
Configurator

Wellicht ook interessant