€ 2.175,00 € 2.631,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van laptops in de onderwijs omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde laptops op kantoor of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de laptop maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de laptop. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de notebook charge en synchronisatie trolley de oplossing.

De Zioxi notebook charge trolley met ethernet en switch is geschikt om 16 laptops in op te slaan. De vakken zijn 45d x 30b x 4h cm groot en geschikt voor vrijwel alle laptops, netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 15,6". Daarnaast is het mogelijk zelf een (universele) adapter te installeren zodat de laptop de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is.

LADEN

De Zioxi Concepts notebook charge trolley 16 heeft een aparte ruimte beschikbaar om de adapters in op te bergen. Door kleine openingen in de vakken komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de notebooks gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de notebook na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden.

De trolley is voorzien van sequentiële stroomvoorziening. Dit voorkomt overbelasting van het stroomnetwerk waardoor de stoppen kunnen doorslaan.   

EENVOUDIGE BEDIENING

De deur van de trolley is zo gemaakt dat deze 270 graden kan draaien en magnetisch vastgehouden wordt. De deur kan dus volledig weggeklapt worden zodat deze niet in de weg zit. Aan de bovenzijde zitten handvaten om de trolley makkelijk te kunnen manoeuvreren. De 4 wielen zijn zwenkbaar en met de voet eenvoudig op de rem te zetten. 

De legplanken zijn voorzien van een uitsparing zodat de laptop eenvoudig te pakken is. Slechts een klein deel van de stroom- en netwerkkabel is zichtbaar zodat het geheel er netjes en overzichtelijk uitziet.

VEILIG

De trolley is afsluitbaar door middel van 2 sloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Optioneel verkrijgbaar is een codeslot.

NETWERK

De laptopkar is voorzien van een NetGear 16 port Fast Ethernet switch en Ethernet Cat 6 patch kabels. Het is echter ook mogelijk de kar zonder switch te bestellen en een eigen switch in te bouwen. Er is ruimte voor een 19" rackmounted switch en een WiFi router. 

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 45d x 30b x 4h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle notebooks tot 15,6". De notebook trolley 16 is 56d x 70b x 95h cm en weegt 40 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

ArtikelcodeNETT-LS-16-X
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkarren, Zioxi laptopkarren
Prijs (excl. BTW)€ 2.175,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.631,75
BTW hoog (21%)€ 456,75
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten