€ 950,00 € 1.149,50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de Chromebook en tablet 10 wandkast de oplossing. Dit is een zeer dunne kast van slechts 20 cm diep en is specifiek geschikt op plaatsen waar de ruimte beperkt is.

De Zioxi Chromebook en tablet charge 10 is een wandkast verkrijgbaar met een sleutelslot of codeslot. De vakken zijn geschikt voor Chromebooks en tablets tot 14 inch. De afmetingen zijn 4d x 25,5b x 40h cm. Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren zodat de tablet de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is.

De kleur van het front is grijs ipv blauw zoals op de afbeeldingen.

VEILIG

De Zioxi Chromebook en tablet charge 10 is voorzien van 10 vakken voor Chromebooks of grote tablets. De kast kan afgesloten worden door middel van een cilinderslot of codeslot. De tablet kast wordt standaard geleverd met 1 sleutel voor het cilinderslot. Optioneel kan de Slimline kast met een codeslot worden uitgevoerd. 

LADEN 

Er zijn 2 soorten tablet Chromebook kasten beschikbaar:

  • 10 Chromebooks of tablets, alleen laden, cilinder slot: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 10 Chromebooks of tablets, alleen laden, codeslot: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig

De Zioxi Chromebook en tablet charge 10 heeft naast de compartimenten een ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Er loopt slechts één stroomkabel naar de kast. 

AFMETINGEN

De 10 vakken zijn groot genoeg om apparaten tot 14 inch in op te bergen. De afmetingen zijn 4d x 25,5b x 40h cm. De kast zelf meet 20d x 65b x 108h cm. De planken zijn gemaakt van kunststof zodat de tablets er makkelijk uitglijden en niet beschadigen.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren van compact laminaat. Het frontje van het laadgedeelte is grijs. De deur kan volledig openklappen (>180 graden). De kast kan aan de wand gehangen worden.

De kleur van het front is grijs ipv blauw zoals op de afbeeldingen.

ArtikelcodeCHRGWC-CB-10
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Laptopkasten, Zioxi tabletkasten
Prijs (excl. BTW)€ 950,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.149,50
BTW hoog (21%)€ 199,50
Minimum bestelhoeveelheid 1