Winkelmand

€ 759,00

€ 918,39 Inc.

Leverbaar in 4-6 weken
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de Slimline tablet charge 10 wandkast de oplossing. Dit is een zeer dunne kast van slechts 16 cm diep en is specifiek geschikt op plaatsen waar de ruimte beperkt is.

De Zioxi Slimline tablet charge 10 is een wandkast verkrijgbaar met een sleutelslot of codeslot. De vakken zijn 31d x 21,5b x 3h cm en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief (dikke) beschermhoes. Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren zodat de tablet de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is.

VEILIG

De Zioxi Slimline tablet charge wandkast is voorzien van 10 vakken voor tablets. De kast kan afgesloten worden door middel van een cilinderslot of codeslot. De tablet kast wordt standaard geleverd met 1 sleutel voor het cilinderslot. Optioneel kan de Slimline kast met een codeslot worden uitgevoerd. 

LADEN 

Er zijn 4 soorten tablet Slimline kasten beschikbaar:

  • 10 tablets, alleen laden, cilinder slot: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 10 tablets, alleen laden, codeslot: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 10 tablets, incl.USB poort+laden, cilinderslot: er worden geen USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 10 tablets, incl.USB poort+laden, codeslot: er worden geen USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig

De Zioxi Slimline tablet charge wandkast 10 heeft naast de compartimenten een ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Zodoende kan de tablet de volgende ochtend direct weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De 10 vakken hebben ieder een afmeting van 31d x 21,5b x 3h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 10" inclusief cover. De kast zelf is 16d x 56b x 95h cm. De planken zijn gemaakt van kunststof zodat de tablets er makkelijk uitglijden en niet beschadigen.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat. Het frontje van het laadgedeelte is verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en geel. De deur kan volledig openklappen (>180 graden).

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Het is mogelijk maatwerk te leveren. Wilt u een kast of kasten met meer of minder compartimenten neemt u dan contact met ons op. Dan bespreken wij uw wensen en leveren een offerte op maat.

ArtikelcodeCHRGWCX-TB-10
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Zioxi tabletkasten
Prijs (excl. btw)€ 759,00
Prijs (incl. btw)€ 918,39
BTW hoog (21%)€ 159,39
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimum bestelhoeveelheid 1