€ 1.145,00 € 1.385,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Iedere student heeft tegenwoordig een smartphone. Hoewel deze soms ook gebruikt wordt om zaken op te zoeken blijkt deze toch in de meerderheid van de gevallen voor andere doeleinden gebruikt te worden. Het voortdurend controleren van en/of reageren op berichten is een van de grootste veroorzakers van concentratie verlies in de klas.

Laat iedereen aan het begin van de les de smartphone opbergen in de Zioxi Smartphone kast. Als bonus kan de smartphone tijdens de les opgeladen worden. De kast wordt met een sleutel of code afgesloten en aan het einde van de les weer geopend. De resultaten van uw school zullen onherroepelijk verbeteren.

LADEN

De Zioxi Smartphone charge kasten 16, 32 en 40 hebben een aparte ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de zijkant komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de Smartphones gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de Smartphone weer in gebruik genomen worden. Wij hebben optioneel laders en 3 in 1 kabels beschikbaar met Micro USB, Lightning en Micro USB type C aansluiting.

Optioneel is het mogelijk een ingebouwde USB C (12W) aansluitingen te realiseren.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van een sleutelslot, codeslot of RFID (kaart). De kastdeur kan volledig open tot 270 graden. Er is slechts één stopcontact nodig.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 20d x 12b x 3h cm groot voor de 16, 32 variant. De afmetingen van de 40 variant zijn 20d x 12b x 2,8 cm. De Smartphone Charge kast is geschikt voor vrijwel alle apparaten tot en met een schermmaat van 6 inch.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat. De blauwe deur van het elektra compartiment is van metaal.

ArtikelcodeCHRGC-SP-XX
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Kasten en lockers, Zioxi tabletkasten
Prijs (excl. BTW)€ 1.145,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.385,45
BTW hoog (21%)€ 240,45
Minimum bestelhoeveelheid 1