€ 995,00 € 1.203,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. In een aantal omgevingen is het niet wenselijk dat smartphones afgaan en/of dat er gesprekken gevoerd worden of dat er op de telefoon gewerkt wordt. Denk hierbij aan bibliotheken, ziekenhuizen en scholen maar ook in bepaalde zakelijke omgevingen met vertrouwelijke informatie.

Zioxi Concepts heeft in de vorm van de 1:1 smartphone charging locker 10 de oplossing. De Zioxi 1:1 smartphone charging locker 10 is een kast met 10 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 22d x 12b x 3h cm groot en geschikt voor vrijwel alle smartphones tot 6 inch inclusief beschermhoes. Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren of de kast met USB laders te bestellen zodat de smartphone na een aantal uur weer klaar voor gebruik is.

VEILIG

De Zioxi Concepts 1:1 smartphone charge locker is voorzien van 10 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De smartphone locker wordt standaard geleverd met 2 sleutels per compartiment waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 10 codesloten worden uitgevoerd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag door de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden.

Voor de beheerder is er tevens een mastercode beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

Optioneel is een beugel mogelijk voor het veilig bevestigen van de locker aan de muur.

LADEN

De Zioxi Concepts 1:1 smartphone charge locker heeft naast ieder compartiment een ruimte beschikbaar om een lader in op te bergen. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Optioneel is het ook mogelijk de locker van 2A sterke universele USB laders te voorzien zodat alleen de laadkabel meegenomen hoeft te worden. Zodoende wordt de smartphone geladen en kan na een tijdje weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De 10 compartimenten hebben een afmeting van 22,5d x 13b x 5,2h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle smartphones tot 6" inclusief cover. De kast zelf is 29d x 34b x 54h (of 67h bij 10 compartimenten) cm en weegt ongeveer 30 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts smartphone charging locker 10 stuks (Engelstalig)

ArtikelcodeCHLX-11SP-XX-EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Kasten en lockers, Zioxi smartphone locker
Prijs (excl. btw)€ 995,00
Prijs (incl. btw)€ 1.203,95
BTW hoog (21%)€ 208,95
Minimum bestelhoeveelheid 1