€ 1.275,00 € 1.542,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in het onderwijs. Aan het begin en einde van de les is er een efficiënte maar veilige manier nodig om de tablets uit te delen en weer in te nemen. Het mag niet ten koste van de lestijd gaan en ook mogen de tablets niet beschadigen in het gedrang. Daarnaast dienen ze weer opgeladen en eventueel gesynchroniseerd te worden. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de MS Surface GO charge kar voor 16 of 32 tablets de oplossing. Deze kast heeft stopcontacten zodat de laders van de Surface GO gebruikt kunnen worden.

De Zioxi MS Surface Go 10,5 charge kar voor 16 of 32 tablets is een kar met 16 of 32 vakken voor Surface Go 10,5 inch tablets. De vakken zijn 31d x 21b x 4h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets tot 10,5 inch inclusief beschermhoes. 

LADEN

De Zioxi MS Surface Go 10,5 charge kar heeft een aparte ruimte beschikbaar met stopcontacten om de Surface Go laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de voorzijde komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de Surface GO tablets gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de Surface GO tablet na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

VEILIG

De kar is afsluitbaar door middel van 1 of 2 cilindersloten afhankelijk van het type kar, die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Optioneel is de kar met codesloten verkrijgbaar wat het voordeel heeft dat de sleutels nooit verloren kunnen gaan of in het slot kunnen afbreken. De codesloten hebben bovendien een Master Code en een Master Key.

De kast is voorzien van slimme elektronica zodat niet alle stopcontacten direct stroom krijgen om te voorkomen dat er overbelasting plaats vindt (slow start).

AFMETINGEN

De afmetingen per compartiment zijn 31d x 21b x 4h cm. Dit is voldoende voor de MS Surface GO tablets tot 10,5" inclusief cover. De kar 16 is 41d x 60b x 92h cm en weegt 40 kg. De kar 32 is 41d x 95b x 92h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat. De deur(en) kunnen tot 270 graden opengeklapt worden zodat deze nooit teveel ruimte in beslag nemen. Magneetjes houden de deuren op hun plaats zodra ze opengeklapt zijn.

ArtikelcodeCHRGT-MG-16
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Zioxi tabletkarren
Prijs (excl. btw)€ 1.275,00
Prijs (incl. btw)€ 1.542,75
BTW hoog (21%)€ 267,75
Minimum bestelhoeveelheid 1