€ 1.425,00 € 1.724,25 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in het onderwijs. Aan het begin en einde van de les is er een efficiënte maar veilige manier nodig om de tablets uit te delen en weer in te nemen. Het mag niet ten koste van de lestijd gaan en ook mogen de tablets niet beschadigen in het gedrang. Daarnaast dienen ze weer opgeladen en eventueel gesynchroniseerd te worden. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge en sync basket kast voor 16 of 32 tablets de oplossing.

De Zioxi tablet charge en sync basket kast voor 16 of 32 tablets is een vaste kast met 16 of 32 vakken voor tablets. De vakken zijn 31d x 21b x 2,8h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets tot 10,5 inch. De kast is in vier varianten te krijgen. Alleen laden of laden en synchroniseren voor 16 of 32 tablets.

MANDJES

De tablet charge & sync basket kast is voorzien van mandjes waar 4 tablets of iPads van 10,5" met of zonder beschermhoes in passen. De afmetingen van een compartiment in het mandje is 31d x 21b x 2,8h cm. De kast 16 heeft 4 mandjes en de kast 32 heeft 8 mandjes. De aluminium handvaten zijn blauw en oranje en het mandje zelf van wit polycarbonaat. De mandjes zijn zo ontwikkeld dat zelfs kinderen de tablets kunnen uitdelen in de klas. Als volwassene is het mogelijk om 4 mandjes tegelijkertijd te dragen (16 tablets).

LADEN

De Zioxi Concepts tablet charge & sync basket kast heeft een aparte ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de voorzijde komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de tablets gestoken worden om ze op te laden en te synchroniseren. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de tablet na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

Er zijn 4 tablet verschillende kasten beschikbaar:

  • 16 tablets, alleen laden: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 32 tablets, alleen laden: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 2 stopcontacten nodig
  • 16 tablets, laden en synchroniseren: er worden geen USB kabels meegeleverd, 1x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig
  • 32 tablets, laden en synchroniseren: er worden geen USB kabels meegeleverd, 2x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig
SYNCHRONISEREN

De intelligente universele laad en synchronisatie technologie zorgt ervoor dat er optimaal geladen wordt. Alle types tablets worden ondersteund die via een USB poort geladen kunnen worden. Met behulp van een externe laptop en de meegeleverde USB synchronisatie kabel kunnen er 16 tablets per keer gesynchroniseerd worden.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van 2 cilindersloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. 

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 31d x 21b x 2,8h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 9,7" inclusief cover. De kast 16 is 46d x 52b x 88h cm en weegt 35 kg. De kast 32 is 46d x 84b x 88h cm en weegt ongeveer 70 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat. 

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

ArtikelcodeCHRG-IPTBC-1632-BSKT
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Zioxi tabletkasten
Prijs (excl. BTW)€ 1.425,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.724,25
BTW hoog (21%)€ 299,25
Minimum bestelhoeveelheid 1